Meghans omtvistade klädval – kolla in prislappen på lyxiga klänningen

I dagarna sänds årets mest uppmärksammade intervju: Oprah Winfreys intervju med prins Harry och Meghan Markle.

”No subject is off limits”, deklarerar Oprah Winfrey i den trailer, inför den stora Meghan- och Harry-intervjun, som släpptes tidigare i veckan. Själva intervjun sänds på söndag, på CBS och kan också streamas via bland annat YouTube.

Intervjun ska, enligt uppgifter från producenthöjdaren Gayle King, vara Oprahs bästa intervju någonsin. Och redan nu är den kungliga pratstunden, som förlängts från 90 minuter till två timmar, rejält uppmärksammad – och omdebatterad. Vissa menar till och med att intervjun borde skjutas upp, på grund av prins Philips sjukhusvistelse och att prinsens hälsomässiga skicka är oklart.

Klart är i alla fall att både publiken – och den brittiska kungafamiljen – är rejält spänd kring vad som kommer att framkomma i Oprah-intervjun.

Oprah frågar, bland annat, Meghan om hon ”was silent, or silenced” och lägger till att paret ”said some pretty shocking things here.”

I intervju med Oprah har också Meghans kläder uppmärksammats. För ja, det är inte bara vad som sägs i intervjun som är ”shocking” också prislappen på Meghans blåsa är en smula chockerande. Klänningen, som kommer från Armani, kostar 37 000 euro, alltså närmare 40 000 kr.

Meghan matchar klänningen med höga klackar från Aquazzura, halsband från Pippa Smalls och ett Love Bracelet från Cartier. Hon bär också Dianas gamla armband.

Och det finns faktiskt ett dolt budskap i Meghans outfit (förutom blinkningen till Diana...). Det har att göra med den blomma som finns som tryck på klänningen. Town & Country skriver:

“Meghan specifically chose a dress with a lotus flower for her landmark interview with Oprah because of the symbolism behind the bloom... it is associated with rebirth and spiritual enlightenment.”

Nedan finner du en liknande outfit:

Klänning från H&M. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Armband från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Pumps från Rizzo. Läs mer och köp här. (länk till Rizzo)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Låt kungligheterna guida dig till vårmodet 2021

Hemligheten bakom Victorias gröna succéklänning

Foto: TT