Årets snyggaste teddyjackor – inspireras av Sofia

Prinsessan Sofia
Prinsessan Sofia är supertrendig i teddykappa! Svensk Damtidning vet med om prinsessans plagg - samt var du kan köpa ditt eget ex.
Annons

”Idag meddelade Kungen beslutet att våra barn inte längre har ställningen Kungliga Högheter. Vi ser detta som positivt då Alexander och Gabriel kommer att ha friare valmöjligheter i livet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De kommer att behålla sina prinstitlar och sina hertigdömen, Södermanland och Dalarna, vilket vi värdesätter och är stolta över. Vår familj har starka kopplingar till båda landskapen och vi behåller vårt engagemang där.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vi kommer att ha fortsatt fokus på våra hjärtefrågor och engagemang. Vi kommer också att fortsätta att stödja Kungen och Kronprinsessan – vår blivande statschef – och delta i Kungahusets verksamhet på det sätt man önskar.”

Annons

Orden är prins Carl Philips och prinsessan Sofias. Prinsparet skrev dem på eftermiddagen efter att kungen, måndagen den 7 oktober, meddelat att han gör stora förändringar i kungahuset och att prins Carl Philips och prinsessan Sofias barn tappar sina kunglig höghet-titlar. Ett historiskt beslut som överraskade många.

Prinsessan Sofia
Prinsessan Sofia i kappa från Stand.
Annons

Sofias snygga vita teddykappa

På fotot, där prinsfamiljen Sofia, Carl Philip och sönerna Alexander och Gabriel, syns i de gula höstlöven, bär prinsessan Sofia en jacka av svensk design. Den kommer från märket Stand, som Svensk Damtidning var först med att berätta. Medan Madeleine valde att klä sig i internationell design, på en bild till en text om samma sak, valde alltså Sofia svenskt. Ett modestatement, helt klart. Jackan har blivit uppmärksammad världen över och det är tusentals människor som vill kopiera prinsessans snygga stil.

Jackan Sofia bär, vit och luddig, kallas teddyjacka eller teddykappa och är en enormt trendig modell som finns i mängder av varianter i butikerna hösten 2019. Sofias jacka hittar du här, modellen heter Chloe. (reklamlänk via Apprl)

Jacka från Stand

Annons

Snyggaste teddykapporna i butik just nu

Men det finns också andra, mer budgetvänliga varianter av teddyjackan och teddykappan. Du hittar Svensk Damtidnings favoriter nedan.

Teddyjacka från Ellos

Kappa från H&M

Annons

Jacka från HM

Pilejacka

Annons

Foto: TT, Prinsparets Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Årets snyggaste teddyjackor – inspireras av Sofia”

  1. konsttanten skriver: 10 oktober, 2019

    Sofias teddyjacka är supersnygg; har allt. Likaså den rutiga kappan.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar