Årets snyggaste teddyjackor – inspireras av Sofia

Prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia är supertrendig i teddykappa! Svensk Damtidning vet med om prinsessans plagg - samt var du kan köpa ditt eget ex.

”Idag meddelade Kungen beslutet att våra barn inte längre har ställningen Kungliga Högheter. Vi ser detta som positivt då Alexander och Gabriel kommer att ha friare valmöjligheter i livet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De kommer att behålla sina prinstitlar och sina hertigdömen, Södermanland och Dalarna, vilket vi värdesätter och är stolta över. Vår familj har starka kopplingar till båda landskapen och vi behåller vårt engagemang där.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vi kommer att ha fortsatt fokus på våra hjärtefrågor och engagemang. Vi kommer också att fortsätta att stödja Kungen och Kronprinsessan – vår blivande statschef – och delta i Kungahusets verksamhet på det sätt man önskar.”

Orden är prins Carl Philips och prinsessan Sofias. Prinsparet skrev dem på eftermiddagen efter att kungen, måndagen den 7 oktober, meddelat att han gör stora förändringar i kungahuset och att prins Carl Philips och prinsessan Sofias barn tappar sina kunglig höghet-titlar. Ett historiskt beslut som överraskade många.

Prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia i kappa från Stand.

Sofias snygga vita teddykappa

På fotot, där prinsfamiljen Sofia, Carl Philip och sönerna Alexander och Gabriel, syns i de gula höstlöven, bär prinsessan Sofia en jacka av svensk design. Den kommer från märket Stand, som Svensk Damtidning var först med att berätta. Medan Madeleine valde att klä sig i internationell design, på en bild till en text om samma sak, valde alltså Sofia svenskt. Ett modestatement, helt klart. Jackan har blivit uppmärksammad världen över och det är tusentals människor som vill kopiera prinsessans snygga stil.

Jackan Sofia bär, vit och luddig, kallas teddyjacka eller teddykappa och är en enormt trendig modell som finns i mängder av varianter i butikerna hösten 2019. Sofias jacka hittar du här, modellen heter Chloe. (reklamlänk från Apprl)

Jacka från Stand

Jacka från Stand. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Snyggaste teddykapporna i butik just nu

Men det finns också andra, mer budgetvänliga varianter av teddyjackan och teddykappan. Du hittar Svensk Damtidnings favoriter nedan.

Teddyjacka från Ellos

Jacka från Ellos Collection. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Kappa från H&M

Kort jacka från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Jacka från HM

Teddykappa från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Pilejacka

Jacka från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT, Prinsparets Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: