Beautyprodukterna som Kate älskar att använda!

Kate Middleton 2019

Vilket nagellack gillar hon och hur får hon till de långa, kungliga, fransarna? Svensk Damtidnings beautyredaktör Johanna Lejon har koll på produkterna som Kate älskar att använda.

Det är sajten Good Housekeeping som, via journalistiskt detektivarbete, fått reda på vilka beautyprodukter som hertiginnan Catherine, Kate, gillar allra bäst. Och det bästa av allt? Det är inga superlyxiga, megaexklusiva, vanor som hertiginnan har. Nä, Kate verkar föredra budget då det kommer till beauty. Svensk Damtidning vet mer om var du kan klicka hem allt!

För hyn

– Rosehip oil är en hudprodukt som Kate använder dagligen, berättar en källa.

Olja

Rosehip Oil Mosqueta är ett koncentrat mycket rikt på omega 3, 6 och 9 – fettsyror som ger näring och slätar ut huden. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

På fransarna

Mascara från Lancome

Hertiginnan Catherine föredrar, enligt uppgift, en mascara från Lancôme som går under namnet Hypnose. Mascaran är en riktig budgetklassiker i sminksammanhang! Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

På kinderna

Rouge med highlightereffekt

Då Kate och William gifte sig hade Kate det perfekta glowet. Tydligen ska de vara detta highlighter-rouge som fixade den där perfekta ”blushing bride”-looken! Läs mer och köp här.  (länk till Adtraction)

För håret

Hårspray från Elnett

Kates hår är verkligen något utöver det vanliga! De kungliga svallet hålls på plats med hjälp av Elnetts klassiska spray. Sprayen fixerar alla frisyrer perfekt och ser till att de håller länge. Skyddar även håret från fukt. Produkten är även lätt att borsta ur! Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Creme with Silk Groom från Kiehls

Creme with silk groom från Kiehls är en annan hårprodukt som Kate gillar. Creme with silk groom är en lätt stylingcreme som skyddar och gör håret mjukt. Den kladdar inte och ger ett silkeslent resultat. Läs mer och köp här.  (länk till Adtraction)

På naglarna

Allure från Essie

Medan Meghan och drottningen föredrar nyansen Ballet Slippers (länk till Apprl) från Essie använder Kate helst färgen Allure (länk till Apprl), som samma märke, på de kungliga naglarna. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Läs mer:

Gripande historien bakom drottning Silvias vackra armband

Här bär Meghan garderobens nyckelplagg – klicka hem ditt eget ex

Historien bakom Meghans perfekta manikyr – och här klickar du hem hennes favoritlack

Fynda kronprinsessan Victorias vackra skor – på rea!

Cool i kostym! Allt om Victorias senaste outfit

Foto: TT