Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Beautyprodukterna som Kate älskar att använda!

28 feb, 2019, 08:00 
AvJohanna Lejon
Kate Middleton 2019
Vilket nagellack gillar hon och hur får hon till de långa, kungliga, fransarna? Svensk Damtidnings beautyredaktör Johanna Lejon har koll på produkterna som Kate älskar att använda.
Annons

Det är sajten Good Housekeeping som, via journalistiskt detektivarbete, fått reda på vilka beautyprodukter som hertiginnan Catherine, Kate, gillar allra bäst. Och det bästa av allt? Det är inga superlyxiga, megaexklusiva, vanor som hertiginnan har. Nä, Kate verkar föredra budget då det kommer till beauty. Svensk Damtidning vet mer om var du kan klicka hem allt!

För hyn

– Rosehip oil är en hudprodukt som Kate använder dagligen, berättar en källa.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Olja

Rosehip Oil Mosqueta är ett koncentrat mycket rikt på omega 3, 6 och 9 – fettsyror som ger näring och slätar ut huden. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

På fransarna

Mascara från Lancome

Hertiginnan Catherine föredrar, enligt uppgift, en mascara från Lancôme som går under namnet Hypnose. Mascaran är en riktig budgetklassiker i sminksammanhang! Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

På kinderna

Rouge med highlightereffekt

Då Kate och William gifte sig hade Kate det perfekta glowet. Tydligen ska de vara detta highlighter-rouge som fixade den där perfekta ”blushing bride”-looken! Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons

För håret

Hårspray från Elnett

Kates hår är verkligen något utöver det vanliga! De kungliga svallet hålls på plats med hjälp av Elnetts klassiska spray. Sprayen fixerar alla frisyrer perfekt och ser till att de håller länge. Skyddar även håret från fukt. Produkten är även lätt att borsta ur! Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Creme with Silk Groom från Kiehls

Creme with silk groom från Kiehls är en annan hårprodukt som Kate gillar. Creme with silk groom är en lätt stylingcreme som skyddar och gör håret mjukt. Den kladdar inte och ger ett silkeslent resultat. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons

På naglarna

Allure från Essie

Medan Meghan och drottningen föredrar nyansen Ballet Slippers (reklamlänk) från Essie använder Kate helst färgen Allure (reklamlänk), som samma märke, på de kungliga naglarna. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Läs mer:

Foto: TT

Annons