Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vårda huden! Här är vinterns bästa kroppslotioner

01 nov, 2020, 11:00 
https://image.svenskdam.se/image-3755861?imageId=3755861&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=75.27&x=0&y=0
Johanna Lejon
Ta hand om din torra vinterhy! Vi listar kroppskrämerna du bör satsa på för att göra din hud mjuk och len igen.
Annons

Kylan är här – och den torra huden med den. På vintern är det lätt hänt att vi glömmer bort att ta hand om huden på samma sätt som vi kanske gör under varmare tider. Ja, att ladda på med massvis av fukt kan nämligen kännas mer logiskt på sommaren då vi normalt utsätter huden för mycket vatten och sol under dagarna, men det är minst lika viktigt nu under vintertider.

Modeexperten: Här är kläderna som Sofia älskarBrand logo
Modeexperten: Här är kläderna som Sofia älskar

De kalla temperaturerna kan nämligen påverka huden mer än vad vi tror och ansiktet är ett extra utsatt område där vår hy kan vara mycket känslig och tunn. Därför är det viktigt att investera i hudvård som lugnar huden och återfuktar i den mån som krävs.

Nedan tipsar vi om kroppslotioner som kan hjälpa dig som känner att huden känns extra stram och torr så här under vintern. Scrolla ner för att hitta dina nya favoriter!

Estee Lauder, Re-Nutriv Intensive Body Creme. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

En bodylotion som är fyllig, djuptgående återfuktande och som slätar ut extremt torr hud. Efterlämnar huden silkesmjuk och hjälper till att bevara ett yngre, fastare och smidigare utseende.

By Terry, Baume De Rose La Creme Corps. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Ett kroppskräm som omfamnar huden som i en lyxig, silkeslen slöja. Det luftiga balmet skyddar, jämnar ut huden, återställer smidighet och ger känslan av oändligt välbefinnande. Baume de Rose Body Cream ger mjukhet och komfort till alla hudtyper, passar även extremt torr och försvagad hud.

Annons

En fuktgivande bodylotion, utformad speciellt för torr hud som behöver extra omsorg och fukttillskott. Den fylliga, kladdfria formulan kommer att absorberas av den torra hudvävnaden, vilket gör att huden blir mjuk, len och återfuktad.

Laura Mercier, Soufflé Body Cream. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

En kroppscreme ger näring till din hud, likt mjölk ger näring till kroppen. En silkesmjuk, 'vispad' kräm med underbar doft.

Clarins, Extra-Firming Body Lotion. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

En behaglig bodylotion som ger den ideala lösningen för slapp hud på grund av ålder, viktnedgång eller efter graviditet. Dubbel verkan för att öka densiteten och elasticiteten; för en slankare, smidigare och ungdomligare figur. Huden blir mjukare, smidigare och fastare.

Decleor, Grapefruit Body Firming Cream. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Jobbar på hudens fasthet och spänst. Grapefruit Body Firming Oil-In-Cream upplevs utjämnande på din hudstruktur samtidigt som den mjukgör.

Akademikliniken, Pure Body Boost. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

En aktivt utslätande, mjukgörande och spänstgivande bodylotion med AHA, koffein och extrakt av sandelträfrön som tillsammans verkar uppstramande, utrensande samt lätt exfolierande.

Clinique, Deep Comfort Body Butter. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Härlig och lyxig kroppscreme som vårdar och fuktar torr hud och gör armbågar, knän och hälar mjuka. Skön konstistens som enkelt absorberas och håller huden mjuk och behaglig hela dagen.

Biotherm, Lait Corporel. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Biotherm Lait Corporel Body Lotion är en fräsch och återfuktande bodylotion för alla hudtyper. Formulan återfuktar huden och tas snabbt upp av huden utan att den känns fet. Innehåller extrakt av citrus och gör och lämnar huden mjuk och smidig. Huden får näring, fuktbarriärerna stärks och elasticiteten ökar. Doften ger en ren och fräsch känsla av välbehag.

Estelle & Thild, Vanilla Tangerine Nourishing Body Butter. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

En rik kroppskräm med en lyxig formula som omedelbart tillför näring och återfuktar huden på djupet. Sheasmör har mjukgörande egenskaper och Jojobafröolja återfuktar och lämnar huden silkeslen.

Annons

La Roche-Posay, Lipikar Fluide Body Lotion. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

En väldigt lätt, lugnande och skyddande bodylotion. Lipikar Fluid Bodylotion fuktar den allra känsligaste huden.

Weleda, Skin Food Body Butter. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Ett krämigt mjukgörande body butter som ger intensiv vård och näring till mycket torr hud samt skyddar mot uttorkning. Det höga innehållet av värdefulla naturliga ingredienser såsom kakaosmör, sheasmör, styvmorsviolextrakt, kamomillextrakt och ringblomsextrakt, ger förutsättningar för en återfuktad hud med fantastisk lyster.

Mer hudvård hos Svensk Damtidning:

Foto: TT

Annons