By Malina släpper barnkollektion – se alla plagg

By Malina släpper barnkollektion

Gillar du också By Malina? Grattis! Nu kompletterar det populära svenska märket sin vuxenkollektion med en kollektion för barn. Namnet? Mini Malina.

I samband med att By Malina släpper sin resortkollektion för 2019 den 24 maj (länk till butik), släpper märket också sitt första mini drop av en ny barnkollektion som fått namnet Mini Malina!

”Efter hög efterfrågan om en barnkollektion har Malin äntligen skapat en mini kollektion för de mindre resenärerna. Inspirationen kommer från allt resande med hennes egna barn, vänners barn och deras döttrar. Kollektionen passar alla tjejer mellan ett och sju år, som både vill bära By Malina solo och matcha med sina mammor. Kollektionen tar inspiration från den idylliska livsstilen i Provence och använder samma print som Resort kollektionen, Ocean Breeze. Kollektionen erbjuder allt från klänningar, kaftaner, och baddräkter samt matchande sett av shorts, volangkjolar och tillhörande toppar”, skriver By Malina i ett pressmeddelande.

By Malinas nya barnkollektion

By Malinas nya barnkollektion har fått namnet Mini Malina.

By Malina (länk till butik) har ju precis avslöjat att man i vår samarbetar med klädkedjan Lindex.

– Jag blev väldigt smickrad när Lindex frågade om jag var intresserad av ett designsamarbete. Lindex har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag har inspirerats av hur de jobbar med att stärka kvinnor, har Malin Andrén, grundare av By Malina, sagt om samarbetet med Lindex.

Men åter till barnkollektionen… Ser ni vem som agerar modell på några av bilderna? Jo, Jonas Bergströms och Stephanie Bergströms lilla femåriga dotter Katinka. Jonas och Stephanie är ju oerhört nära vänner med Malin Andrén och hennes make, så det är med andra ord inte konstigt att Malin lånar in bästa vännens lilla dotter som modell.

Katinka Bergström

Jonas och Stephanie Bergströms lilla dotter Katinka.

Sugen på att se By Malinas alla gulliga barnplagg? Kika nedan! Det bästa av allt? Mamma och barn kan matcha! Eller mormor/farmor och barnbarn…

Se alla plagg från By Malinas barnkollektion Mini Malina

By Malina barnkollektion

Diadem, 199 kr.

By Malina barnkollektion

Väska, 399 kr.

By Malina barnkollektion

Hårsnodd, 99 kr.

By Malina barnkollektion

Shorts, 399 kr.

By Malina barnkollektion

Kjol.

By Malina barnkollektion

Blus, 399 kr.

By Malina barnkollektion

Klänning, 699 kr.

By Malina barnkollektion

Klänning, 699 kr.

By Malina barnkollektion

Klänning, 599 kr.

By Malina Mini Malina

Baddräkt, 499 kr.

Läs mer:

Kronprinsessan Victorias supersnygga sjal – från svenska By Malina

Kungliga favoritmärket By Malina gör samarbete med Lindex

Victorias historiska klänning – nu på rea!

Foto By Malina