Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

By Malina släpper barnkollektion – se alla plagg

23 apr, 2019, 18:00 
AvJohanna Lejon
By Malina släpper barnkollektion
Gillar du också By Malina? Grattis! Nu kompletterar det populära svenska märket sin vuxenkollektion med en kollektion för barn. Namnet? Mini Malina.
Annons

I samband med attANNONS By Malina släpper sin resortkollektion för 2019 den 24 maj, släpper märket också sitt första mini drop av en ny barnkollektion som fått namnet Mini Malina!

”Efter hög efterfrågan om en barnkollektion har Malin äntligen skapat en mini kollektion för de mindre resenärerna. Inspirationen kommer från allt resande med hennes egna barn, vänners barn och deras döttrar. Kollektionen passar alla tjejer mellan ett och sju år, som både vill bära By Malina solo och matcha med sina mammor. Kollektionen tar inspiration från den idylliska livsstilen i Provence och använder samma print som Resort kollektionen, Ocean Breeze. Kollektionen erbjuder allt från klänningar, kaftaner, och baddräkter samt matchande sett av shorts, volangkjolar och tillhörande toppar”, skriver By Malina i ett pressmeddelande.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
By Malinas nya barnkollektion
By Malinas nya barnkollektion har fått namnet Mini Malina.

ANNONS By Malina har ju precis avslöjat att man i vår samarbetar med klädkedjan Lindex.

Annons

– Jag blev väldigt smickrad när Lindex frågade om jag var intresserad av ett designsamarbete. Lindex har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag har inspirerats av hur de jobbar med att stärka kvinnor, har Malin Andrén, grundare av By Malina, sagt om samarbetet med Lindex.

Men åter till barnkollektionen… Ser ni vem som agerar modell på några av bilderna? Jo, Jonas Bergströms och Stephanie Bergströms lilla femåriga dotter Katinka. Jonas och Stephanie är ju oerhört nära vänner med Malin Andrén och hennes make, så det är med andra ord inte konstigt att Malin lånar in bästa vännens lilla dotter som modell.

Katinka Bergström
Jonas och Stephanie Bergströms lilla dotter Katinka.

Sugen på att se By Malinas alla gulliga barnplagg? Kika nedan! Det bästa av allt? Mamma och barn kan matcha! Eller mormor/farmor och barnbarn…

Annons

Se alla plagg från By Malinas barnkollektion Mini Malina

By Malina barnkollektion
Diadem, 199 kr.

By Malina barnkollektion
Väska, 399 kr.

Annons
By Malina barnkollektion
Hårsnodd, 99 kr.

By Malina barnkollektion
Shorts, 399 kr.

Annons
By Malina barnkollektion
Kjol.

By Malina barnkollektion
Blus, 399 kr.

Annons
By Malina barnkollektion
Klänning, 699 kr.

By Malina barnkollektion
Klänning, 699 kr.

Annons
By Malina barnkollektion
Klänning, 599 kr.

By Malina Mini Malina
Baddräkt, 499 kr.

Läs mer:

Foto By Malina

Annons