Kungliga favoritmärket By Malina gör samarbete med Lindex

Malin Andréns By Malina samarbetar med Lindex
Nu teamar Lindex upp med prinsessornas favoritdesigner Malin Andrén och hennes By Malina. Tillsammans har de skapat en sommarkollektion med plagg som passar till såväl stranden som sommarfesten!
Annons

Det är dags för ännu ett designarbete för en populär klädkedja. I ett pressmeddelande meddelar Lindex (reklamlänk via Adtraction) att man nu, inför sommaren 2019, slår sina påsar ihop med Malin Andrén och hennes By Malina (reklamlänk via Apprl) , för att skapa en sommarkollektion fylld av mönster och färger. By Malina har länge varit de svenska prinsessornas favoritmärke. Malin Andrén har till och med fått äran att designa en klänning till kronprinsessan Victoria på Nobelfesten, 2015.

Annons

– Jag blev väldigt smickrad när Lindex frågade om jag var intresserad av ett designsamarbete. Lindex har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag har inspirerats av hur de jobbar med att stärka kvinnor, säger Malin om samarbetet med Lindex.

Semesterkollektionen ska, enligt uppgift, bestå av badkläder, accessoarer och sommarplagg som fungerar lika bra till stranden som till sommarfesten. By Malina x Lindex-kollektionen rymmer klänningar, blusar, en t-shirt, kjol och ett par shorts.

Lindex kollektion med By Malina består av 26 plagg – då släpps den

Kollektionen består av 26 olika plagg och accessoarer som släpps online och i utvalda butiker den 9 maj.

– Jag har lärt mig massor under denna resa och vi har kunnat ta del av varandras kunskaper på vägen. Jag är så exalterad inför resultatet.

Lindex är stolta över resultatet.

Malin Andrén 2019
Malin Andrén gör nu en sommarkollektion tillsammans med Lindex.

– Vi älskar By Malinas formspråk i form av färg och print. Sättet att tänka nytt kring skandinavisk design ihop med glädjen i uttrycken var något vi kände skulle passa vår kund. Tillsammans har vi skapat den perfekta semesterkollektionen, säger Madelene Ullbro, Design- och inköpschef, Lingerie på Lindex.

Malin Andréns favoritplagg från kollektionen med Lindex

Men vilka plagg är då Malins favoriter ur Lindex- och By Malina-kollektionen?

– Singoalla-baddräkten, maxiklänningen (funkar både som kaftan och klänning) och wrapkjolen.

Bästa tipsen för att lyckas med sin sommargarderob?

– Jag älskar plagg med en dubbel funktion, en klänning man kan ha till strand eller kväll, en baddräkt man kan ha som en topp, en kaftan du kan ha uppknäppt eller med bälte. Det förenklar packningen och gör att plaggen blir använda ofta och värda sitt köp.

Läs mer:

Foto: Lindex

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Kungliga favoritmärket By Malina gör samarbete med Lindex”

  1. Hanna skriver: 15 april, 2019

    Detta ser jag fram emot!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar