Drottning Silvias kärleksarmband från kungen – så mycket kostar det

Drottning Silvia armband Cartier

Det exklusiva armbandet från Cartier, Love Bracelet, har varit ett tidlöst val i decennier, något som drottning Silvia fick av kungen. Här hittar du 9 budget-armband med liknande design från märken som Edblad och Skultuna i sterling silver och guldplätering.
Hör Silvia och Victoria berätta om kamédiademet!
Slå på ljud

Det legendariska juvel- och klockhuset Cartier grundades 1847 i Paris av Louis Françoise Cartier. Sedan dess har familjen skapat tidlösa och klassiska smycken och klockor som idag på många sätt är definitionen av tidlös lyx. Ett Cartier-armband i designen Cartier Love Bracelet står på mångas önskelista, men kostar runt 60 000 kronor. Nedan har vi samlat 9 armband i liknande design från märken som Syster P och Edblad i sterling silver och med guldplätering.

Drottning Silvia fick ett Love Bracelet från Cartier, från kungen, som endast han har nyckeln till. Romantiskt om något. Läs mer här!

Drottning Silvia armband Cartier

Drottning Silvia bar armbandet under Riksmötets öppnande 2020.

9 armband som liknar det ikoniska Cartier Love Bracelet:

Armband i liknande design som det lyxiga Cartier Love Bracelet.

Ett stilrent armband med guldplätering och justerbart från Skultuna, finns även i silver. Se mer och köp det här (länk till Åhléns).

Ett fint statementarmband från Edblad i en smalare modell med kombinationen blank 14K guldplätering på utsidan och blankt rostfritt stål på insidan. Det finns här (länk till butik).

Stort stelt och lätt armband i sterling silver Syster P. Det finns här (länk till Åhléns).

Stelt armband med små upphöjda ringar med guldplätering från Dyrberg och Kern, finns även i silver. Det finns här (länk till Åhléns).

Skultuna har tillsammans med designern Kajsa Avila tagit fram “The Key Collection”. Ett stilrent armband i silver med deras ikoniska nyckel. Det finns här (länk till Åhléns).

Armbandet från Bangle Up har en minimalistisk, elegant look med en stängd design i emalj och guldplätering. Du hittar det här (länk till RoyalDesign).

Ett armband med hyllning till det genuina hantverket bakom Daniel Wellingtons tidlösa design i silver, finns även i guldplätering. Du hittar det här (länk till Åhléns).

Stelt armband som är handmålat, med monogram från Dyrberg & Kern. Det finns här (länk till Åhléns).

Stilren armband med ett litet knäppe i sterlingsilver från Georg Jensen. Det finns här (länk till Åhléns).

Foto: TT

LÄS MER:

Soft Goat släpper vårkollektion för 2021 – se våra favoriter

Klassiska smycken som passar till allt – 13 köptips