Det bar kronprinsessan i Helsingborg – klicka hem plaggen

Victoria i randig blus

I onsdags gästade kronprinsessan Victoria Helsingborg. Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon vet mer om kläderna hon bar under resan.

Onsdagen den 16 januari besökte kronprinsessan Victoria Helsingborg för att, bland annat, få information om Helsingborgs långsiktiga hållbarhetsarbete. Och självklart satsade kronprinsessan på hållbara modeval under dagen. Hon återanvände flera plagg – och accessoarer – som hon burit tidigare. Några hade flera, flera år på nacken. Dessutom satsade hon på svensk design!

Kronprinsessan Victoria i blå kavaj

Under besöket i Helsingborg bar Victoria kavaj från Dagmar, blus från Gant och skor från Acne Studios.

Svensk Damtidning vet mer om kronprinsessans snygga och stilrena outfit. Knytblusen kronprinsessan bar, den randiga, kommer från Gant (länk till Apprl). Just nu finns en liknande, samma modell men inte randig, på rea. Här kan du klicka hem ditt eget ex (den finns även i fler färger!). (länk till Apprl)

Knytblus från Gant

Knytblus i blått från Gant. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

I går skrev vi mer om kronprinsessans snygga blus (samt om historien bakom plagget knytblus). Klicka här om du vill läsa den texten. Några andra riktigt snygga knytblusar är denna ljusblå (länk till Apprl) (vi älskar färgen!) och denna svartvita.  (länk till Apprl)

Klicka hem den blå kavajen

Kavajen kronprinsessan bar i Helsingborg kommer från Dagmar. Den är i materialet sammet och i en fantastiskt djupt blå kulör. & Other Stories (länk till Apprl) har en nästan likadan i butik nu. Här kan du kika på den.  (länk till Apprl)Också Arket har en liknande kavaj i blått.  (länk till Apprl)

Blå kavaj från Other Stories

Blå kavaj från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Byxor från Filippa K och klackar från Acne

Kronprinsessans byxor vet vi inte ännu varifrån de kommer. Men det skulle kunna vara dessa snygga, sköna och stretchiga, från Filippa K. (länk till Apprl) Gillar du inte så tighta byxor utan föredrar en vidare modell är dessa riktigt fina.  (länk till Apprl)

Byxor från Filippa K

Blå byxor från Filippa K. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

På fötterna bar kronprinsessan Victoria ett par svarta boots från Acne Studios. Dessa har några år på nacken och finns inte längre i butik. Men andra svarta, och väldigt liknande, skinnskor finns det gott om. Vi gillar dessa i mjuk skinn.  (länk till Apprl)Föredrar du mocka vill vi slå ett slag för de här. (länk till Apprl)  (länk till Apprl)Vill du ha en lite mer bekväm klackhöjd är dessa supersnygga.  (länk till Apprl)

Skor i skinn från & Other Stories

Svarta skinnboots från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Victorias armband

Kronprinsessan Victoria valde också att bära några silversmycken under besöket i Helsingborg. De kommer från Sophie by Sophie (länk till Apprl) och Ebba Brahe. Hennes hjärtarmband kan du klicka hem direkt. Köp det här.  (länk till Apprl) Vi är också väldigt förtjusta i detta armband. (länk till Apprl) Även detta är en favorit hos Svensk Damtidning. (länk till Apprl)

Armband med hjärta från Sophie by Sophie

Hjärtarmband från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Läs mer:

Här klickar du hem Victorias supersnygga statementblus

Så stylar Victoria det omskrivna plagget från H&M

Kronprinsessan Victoria har årets trendigaste vinterskor – köp dem här!

Foto: TT