Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottningens speciella knep för att aldrig få skoskav

30 okt, 2019, 15:00 
AvJohanna Lejon
Drottning Elizabeth har ett minst sagt speciellt knep för att slippa skoskav! I en ny bok avslöjar hennes stylist hur hon gör.
Annons

Att gå in ett par nya skor, och göra dem sådär sköna och mjuka, är inte alltid lätt. Skavsåren brukar komma som ett brev på posten. Speciellt då det gäller skinnskor av det lite hårdare slaget.

Drottning Elizabeth har en skomodell hon älskar, en nätt loafer med en tre centimeter hög klack. Gärna med ett spänne. Dessa diskreta och stilrena skor har Storbritanniens monark burit i tiotals år. Här finner du ett par liknande, bara lite mer moderna! (reklamlänk) Hon har otaliga par i den kungliga garderoben och så snart hon använt färdigt ett par byts de ut mott ett par nya. Men hon får aldrig, aldrig skoskav! Och ja, anledningen är minst sagt speciell.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Loafers

Drottning Elizbeths stylist släpper bok – avslöjar sanningen

Drottning Elizabeth
Elizabeth iförd favoritskorna!

I flera år har det ryktats att drottning Elizabeth haft en person som gått in hennes skor. En person som “tagit” skavsåren åt henne, så att säga.

Annons

Och i sin nya bok avslöjar drottningens tillgivna stylist, Angela Kelly, att så är fallet. Det är sant att det faktiskt finns en person som går in Elizabeths skor. Så att drottningen själv slipper.

I boken The Other Side of the Coin: The Queen, The Dresser and The Wardrobe, meddelar Angela sanningen:

– Det är jag som går in drottningens skor. Vi har samma skostorlek!

Så slipper Meghan Markle skoskav

Har du ingen som kan gå in dina skor har vi ett annat knep… Gör som Meghan Markle!

Meghan Markles pumps

Många uppmärksamma kungliga fans har noterat att Meghan, på nästan alla bilder där hennes fötter syns, bär skor med en glipa bak. Men det hela har en supersmart förklaring! Med skor som är en eller två storlekar för stora så undviker man både blåsor och skav. Perfekt för Meghan som ofta måste stå i höga klackar i flera timmar! Men, ramlar inte skorna av? Nej! Skorna fylls ut under trampdynan och vid tårna med en mjuk och fluffig sula. Eller med bomull!

Foto: TT

Annons