Efter lyxköpet – här är Victorias nya klädstrategi

Häromveckan visade Victoria upp ett par nya lyxiga skor, vilket mötte en del kritik. Nu återanvänder hon istället som aldrig förr. Och designen är som vanligt nordisk!

I går, onsdagen den 29 januari, besökte kronprinsessan Victoria och prins Daniel Höganäs kommun för att få information om hur kommunen och lokala näringslivsaktörer arbetar för att skapa gynnsamma förutsättningar för det lokala företagandet.

”Kronprinsessparet inledde dagen med att besöka företaget Välinge innovation som tillverkar produkter för golv- och möbelindustrin. Förtaget grundades 1993 och har i dag över 2 000 beviljade patent, bland annat inom teknik som gör det möjligt att mekaniskt installera golv utan att använda lim. Välinge innovation har en stor forskningsanläggning som är relaterad till laminat-, trä- och pulverbaserad golvteknik”, skrivet hovet på sin sajt.

Victoria i Skåne

Kronprinsessan Victoria i blus från Rodebjer och kjol från Baum und Pferdgarten.

Därefter gick resan vidare till Höganäs saluhall, Höganäs verkstad och Höganäs keramiskt center. På kvällen var det middag på residenset i Malmö där kronprinsessparet fick möta UF-företagare från gymnasieskolor runt om i Skåne.

Det bar Victoria under kvällen i Malmö

Under dagen satsade Victoria på återbruk och svensk design – i form av av rutig kostym från Acne Studios (reklamlänk från Adtraction), skor från Ralph Lauren och väska från Little Liffner (reklamlänk från Apprl). Till kvällen svidade hon om till en outfit vi, precis som dagskläderna, har sett förr. Kronprinsessan bar blus från Rodebjer (reklamlänk från Apprl) och kjol från danska Baum und Pferdgarten. (reklamlänk från Adtraction) Hon matchade kläderna med en liten clutch och ett par svarta pumps i mocka.

Det är tydligt att Victoria återanvänder som aldrig förr! Kanske för att hon mötte en del kritik för det lyxköp hon visade upp häromveckan. Mer om det kan du läsa här.

Victoria

Victoria återbrukar som aldrig förr!

Klart är dock att kronprinsessan är mer välklädd än någonsin och att hon lever som hon lär: hon återbrukar och försöker klä sig så hållbart det bara går.

Gillar du kläderna? Nedan finner du en liknande outfit (och här finner du den snyggaste gröna kjolen (reklamlänk från Apprl) just nu!).

Svart blus

Svart blus. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Plisserad grön kjol. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT