Fina smycket som Sofia alltid använder

Ädla äldre smycken i all ära. Men prinsessan Sofia har ett modernt smycke som ligger henne extra nära om hjärtat. Vi vet vilket.

Det har nu gått 11 år sedan Sofia Hellqvist och Frida Vesterberg möttes, via gemensamma vänner, på ett kafé i Stockholm. De bar båda på en dröm, en dröm om att göra skillnad, att bidra. Att arbeta med utsatta människor, utsatta barn.

De fattade tycke för varandra direkt, Frida och Sofia, och bestämde sig snart för att göra något tillsammans. Idén de formade där och då, på det där fiket, blev Project Playground.

Förra året, i september, firade Project Playground tio år.

”Today marks a big milestone in Project Playground’s story, as we celebrate a decade of supporting and changing children and young people’s lives. Ten years have passed in a moment. It sure has been an incredible journey, and we cannot wait to see where the next ten years will take us”, skrev Sofia och Frida på Facebook i samband med PPG:s födelsedag.

Texten var en bildtext till ett foto på prinsessan Sofia och Frida Vesterberg, på plats vid Project Playgrounds verksamhetscenter i Sydafrika.

Bilden visar Fridas och Sofias nära relation. Man kan verkligen se deras fina vänskap, deras kärlek till varandra. De har gått igenom mycket, sida vid sida. Under de här tio åren har inte bara Project Playground startat och tagit fart. Sofia har även blivit prinsessa – och en del av den svenska kungafamiljen. Dessutom har både Sofia och Frida gift sig och bildat familj.

I dag är inte Sofia fullt lika engagerad i PPG som hon var förr. Det går inte ihop med livet som prinsessa. Men hon bär alltid med sig sin organisation – både i hjärtat och i form av ett armband. Armbandet bär hon till både vardag och fest.

Här kan du klicka hem ett eget! (länk till Apprl)

”Ett justerbart armband i grön länk med en stor pusselbit som symboliserar att vi alla är en viktig del i arbetet för att ge barn och unga en bättre och ljusare framtid. Armbandet finns i en storlek som passar alla.”

Mer mode från Svensk Damtidning:

Fyra nyanser av vitt! Finaste vita plaggen i butik 2021

Kolla in nya varianten av Victorias succéklänning

Finaste svarta plaggen i butik 2021 – klassikerna som håller

Foto: TT, Prinsparets Instagram