Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här är kashmirplaggen att investera i just nu

08 jan, 2021, 08:00 
Johanna Lejon
Kashmir är både lyxigt och varmt! Här tipsar vi om några bra kashmirplagg att investera i.
Annons

Lyxigt, snyggt, mjukt och så värmande. Kashmirplagg är både klassiskt snygga – och går att använda år efter år. En hållbar investering, helt enkelt.

14 gånger vi sett kronprinsessan Victoria i utsläppt hår!Brand logo
14 gånger vi sett kronprinsessan Victoria i utsläppt hår!

Men, vilka kashmirplagg ska du investera i just nu – och inför våren 2021? Vi guidar dig! Och angående stylingen då, hur stylar man kashmir?

– Jag tycker alltid att man är som snyggast om man klär sig i plagg man känner sig bekväm i och inte går så mycket efter vad modet säger, slår Stephanie Bergström, grundare och vd för Soft Goat fast. Hon fortsätter:

Men säkra kort att styla kashmir med är, enligt mig, dessa tre plagg:

Annons

3. Vita jeansshorts till sommaren.

Men, återigen till listan av kashmirplagg att satsa på:

1. – Detail Top (reklamlänk) är en favorit, säger Stephanie Bergström. Jag tycker verkligen att alla som testar den är så fina i den! Den är perfekt att ha under en kavaj på jobbet eller på en middag med vännerna, dessutom kan man också styla den väldigt snyggt till ett par vita shorts om sommaren.

Annons

– Den mest perfekta kashmiroufiten, om du frågar mig, är ett par läderbyxor, en klassisk grå kashmirtröja (reklamlänk) och stövlar. Den oufiten fungerar varje gång – överallt!, slår Stephanie Bergström fast.

3. – Short Sleeve Turtleneck Black. (reklamlänk)Så snygg kortärmad polotröja så funkar till vardags och fest. Till ett par jeans och boots eller varför inte till en sidenkjol?

Annons

– Den här vintern har ju handlat mycket om att sitta hemma, vare sig det är med jobb, familj eller nära vänner. Märkbart är att trenden med hela set i cashmere har blivit otroligt stor under den här pandemin och jag måste säga att det är ngt väldigt härligt med cashmere från topp till tå. Så mitt svar är att jag helst av allt stylar olika delar med varandra, men gärna allt i cashmere, menar Stephanie.

Toppa hemmamyset med ett par kashmirslippers. (reklamlänk)

5. – Boyfriend Turtleneck Taupe. (reklamlänk)En klassiskt oversized polotröja. Jag lever i just denna hemma.

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Foto: Soft Goat

Annons