Här är kashmirplaggen att investera i just nu

Kashmir är både lyxigt och varmt! Här tipsar vi om några bra kashmirplagg att investera i.

Lyxigt, snyggt, mjukt och så värmande. Kashmirplagg är både klassiskt snygga – och går att använda år efter år. En hållbar investering, helt enkelt.

Men, vilka kashmirplagg ska du investera i just nu – och inför våren 2021? Vi guidar dig! Och angående stylingen då, hur stylar man kashmir?

– Jag tycker alltid att man är som snyggast om man klär sig i plagg man känner sig bekväm i och inte går så mycket efter vad modet säger, slår Stephanie Bergström, grundare och vd för Soft Goat fast. Hon fortsätter:

Men säkra kort att styla kashmir med är, enligt mig, dessa tre plagg:

1. Ett par perfekt slitna mellanblå jeans (länk till Apprl).

2. Ett par croppade skinnbyxor (länk till & Other Stories).

3. Vita jeansshorts till sommaren.

Men, återigen till listan av kashmirplagg att satsa på:

1. – Detail Top (länk till Apprl) är en favorit, säger Stephanie Bergström. Jag tycker verkligen att alla som testar den är så fina i den! Den är perfekt att ha under en kavaj på jobbet eller på en middag med vännerna, dessutom kan man också styla den väldigt snyggt till ett par vita shorts om sommaren.

2. En grå kashmirtröja. (länk till Apprl)

– Den mest perfekta kashmiroufiten, om du frågar mig, är ett par läderbyxor, en klassisk grå kashmirtröja (länk till Apprl) och stövlar. Den oufiten fungerar varje gång – överallt!, slår Stephanie Bergström fast.

3. – Short Sleeve Turtleneck Black. (länk till Apprl)Så snygg kortärmad polotröja så funkar till vardags och fest. Till ett par jeans och boots eller varför inte till en sidenkjol?

4. Ett set i kashmir. Byxa och tröja. (länk till Apprl)

– Den här vintern har ju handlat mycket om att sitta hemma, vare sig det är med jobb, familj eller nära vänner. Märkbart är att trenden med hela set i cashmere har blivit otroligt stor under den här pandemin och jag måste säga att det är ngt väldigt härligt med cashmere från topp till tå. Så mitt svar är att jag helst av allt stylar olika delar med varandra, men gärna allt i cashmere, menar Stephanie.

Toppa hemmamyset med ett par kashmirslippers. (länk till Apprl)

5. – Boyfriend Turtleneck Taupe. (länk till Apprl)En klassiskt oversized polotröja. Jag lever i just denna hemma.

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Nu finns Sofias fina topp på rea igen – kolla in prislappen

Kolla in nya varianten av kronprinsessan supersnygga vårbyxor

Drottningens fina modeknep – räddar dig från kylan i vinter

Alla plagg Victoria bär i Kungahuset 2020

Foto: Soft Goat