Hemligheten bakom prinsessan Madeleines fantastiska hy

Prinsessan Madeleine har en fantastisk hy. Nu berättar makeupartisten Nathalie Berzelius vilka produkter hon använda till basen – då hon sminkade Madeleine för magasinet Mama.

Hösten 2019 ställde prinsessan Madeleine upp på en intervju i magasinet Mama, en tidning för föräldrar om just föräldraskap.

Intervjun har hyllats över hela världen – den var både öppnare och mer avslöjande än några intervjuer prinsessan Madeleine gjort, dittills.

Också fotona till intervjun, där barnen Leonore, Nicolas och Adrienne också deltog, var helt fantastiska. För stylingen stod uppskattade stylisten Malin Rudén. Och sminket gjordes av Nathalie Berzelius.

– Jag tänkte en fräsch look med markerade ögon, glow på kindbenen och peachy kinder. Det är en look som passar de flesta då den är ganska naturlig, har Nathalie själv sagt om sminkningen, till Mama.

Prinsessan Madeleines fina hy – så får du den

Prinsessan Madeleine är oerhört vacker, och hennes hud är helt perfekt. Men visst kan du hjälpa naturen på traven, en smula. För Mama har Nathalie Berzelius berättat vilka produkter hon använde då hon sminkade prinsessan för magasinet. Produkter som verkligen bidrar till att hyn blir något alldeles extra.

– Jag jobbade mycket med concealer och ljusade upp mitten av ansiktet och mörkade ner konturerna. Jag använde en naturlig och lite mörkare foundation på resten av ansiktet, slåt Nathalie fast.

Nedan finner du produkterna som användes:

1. Primer: Optical Illusion från Urban Decay. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

2. Foundation: Luminous Silk Foundation från Giorgio Armani. Läs mer och köp här. (länk till Kicks)

3. Puder & bronzer: Les Sahariennes Bronzing Stone från Yves Saint Laurent. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

4. Rouge: Mineralize Blush i kulören Dainty från Mac. Läs mer och köp här. (länk till Kicks)

Mer Madeleine hos Svensk Damtidning:

Hemligheten bakom prinsessan Madeleines smink

Knepet bakom Madeleines stora succé

Foto: TT