Hemligheten bakom Victorias juliga blus

Victoria

Juligt värre! Kronprinsessan Victoria värmer upp inför dopparedagen i en vacker röd volangblus – av svensk design!

Inför den kommande julhelgen fick prinsessan Estelle och prins Oscar följa med mamma och pappa, kronprinsessparet, på besök till Katarina kyrka på Södermalm i Stockholm för en visning av kyrkans julkrubba.

Under krubbvisningen återgav Are Norrhava, präst i Katarina församling, Bibelns berättelse om Jesu födelse i Betlehem.

Både barn och vuxna fick möjlighet att delta i iscensättandet av julevangeliet, med bland annat änglasång och tändning av Betlehems stjärna.

Det bar Victoria i årets julvideo

Att skicka ut julvideos har blivit lite av en tradition för kronprinsessfamiljen. I flera år har man nu skapat oförglömliga små julstunder i form av små klipp. Årets julfilm är inget undantag. Den är en otroligt mysig historia. Och Oscar, som ju hittills varit lite blyg, bjuder verkligen på sin ljuvliga personlighet.

Men låt oss nu avhandla vad Victoria har på sig. Kronprinsessan bär en fantastisk och mycket julig blus i rött, med volanger. Svensk Damtidning kan avslöja att den kommer från svenska H&M:s kollektion med italienska Giambattista Valli. (reklamlänk från Apprl)

Giambattista Valli kallar själv kollektionen för H&M för en abecedario. Det betyder ordbok på italienska. Kollektionen beskrivs som en samling av tidlösa plagg där tanken är att du ska kunna mixa och matcha för att skapa en personlig stil.

Victorias vackra örhängen med pärlor kommer från Cravingfor Jewellery.

Blus från H&M x Giambattista Valli. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: Raphael Stecksén/Kungl. Hovstaterna