Historien bakom Meghans perfekta manikyr – och här klickar du hem hennes favoritlack

Meghan Markles naglar

Hertiginnan Meghan har just nu, utan konkurrens, snyggast naglar i den kungliga världen. Vi vet mer om hennes manikyr, och hennes favoritlack.

När Meghan Markle förlovade sig med prins Harry fotograferades hennes ring – och därmed också hennes naglar – tusentals gånger. Bilderna kablades ut över världen och sågs av miljontals. Men behöver knappast vara Einstein för att förstå att en kunglig förlovningsmanikyr behöver vara något utöver det vanliga.

Meghan och Harrys förlovningsfoto

Meghan Markle och prins Harry på sitt officiella förlovningsfoto

Både vid förlovningen och vid bröllopet valde Meghan att ha sina naglar målade i en ljust rosa nyans. Det var, givetvis, stort hemlighetsmakeri kring hennes beautyrutin – och beautyprodukter. Men Meghans nyans på nagellack avslöjades ändå. Meghans favoritlack kommer från Essie. (länk till Apprl) Hennes älsklingsnyans går under namnet Ballet Slippers. (länk till Awin.com)

Meghans favoritnagellack – från Essie

Essies Ballet Slippers-lack (länk till Awin.com) är en klassiker i lacksammanhang och är därmed långt ifrån en nykomling i Essie-sortimentet. Kvinnan och skaparen bakom Essie – Essie Weingarten – kreerade denna perfekta rosa/beige-ton för hela 36 år sedan.

Meghan Markles naglar

Meghan Markles vackra naglar – målade med Essies lack.

Historien bakom nagellacket Ballet Slippers

Lustigt nog var det samma år som Meghan själv föddes som Essie tog fram Ballet Slippers-nyansen – som en hyllning till sin egen barndom då hon gick och fick manikyr med sin mamma efter sina ballerinalektioner. Och precis som namnet skvallrar om är tonen i lacket i samma pudriga rosa nyans som ballerinaskor. Men som ni ser – det är inte helt rosa. Nyansen passar alla hudtoner, tack vare att det också är mycket beige i lacket.

Ballet Slippers  (länk till Apprl)är fortfarande ett av de allra bäst säljande lacken i Essies sortiment. Det passar perfekt att bära på förlovningsdagar och bröllopsdagar – just eftersom tonen i lacket gifter sig perfekt med, och framhäver, de flesta ringar.

Essies lack Ballet Slippers

Essies klassiska lack Ballet Slippers. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Läs mer:

Prinsessan Sofias klipp – kolla in hennes nya frisyr

Inspireras av kungligheterna – klicka hem vinterns härligaste jacka

Tänk hållbart som Victoria – så tar du hand om dina kläder

Foto: TT