Inspireras av Victorias lyxiga vinterskor

kronprinsessan victorias pradaskor
Kronprinsessan Victoria är en riktigt trendsättare. Nu vill alla ha de vinterskor hon bar i Sälen. Vi har samlat ihop några alternativa kängor – till en bättre prislapp.
Annons

När kronprinsessan Victoria närvarade vid Folk och Försvars rikskonferens i Sälen bar hon ett par skor som har blivit en riktig snackis. De moderiktiga kängorna kommer från Prada. Du hittar dem här! Att Victoria väljer plagg av god kvalité är vi vana vid men prislappen förvånar. Skorna kostar nämligen 990 dollar – alltså nära 10 000 svenska kronor.

Annons

Inspireras av Victorias vinterskor

Här är ett gäng vinterskor som påminner om kronprinsessans men som är lite snällare för plånboken. & Other Stories “Lace-Up Leather Boots” är ett sådant exempel. De är lika höga som Victorias och med snörning. Dessutom tål de alla väder samtidigt som de är snygga.

& other stories skor

Annons

Rizzo har även ett par varmfodrade kängor i mocka som liknar Victorias. De är dessutom nedsatta och finns att köpa i alla storlekar.

rizzo skor

Märket Zadig & Volatire är en kunglig favorit och det har ett par kängor, i lammskin, snörning och dekorativ spets. Både praktiska och lite feminina. Dessutom har de en klack som skyddar mot den värsta slasken.

BOOTS LAUREEN ROMA

De här kängorna från svenska Arket saknar förvisso snörning. Men de är otroligt populära och kan enkelt piffas upp med en klänning eller kjol. Dessutom kommer det exklusiva lädret från Portugal och den tjocka sulan gör skorna riktigt tåliga.

Annons

arket skor

Foto: TT

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Inspireras av Victorias lyxiga vinterskor”

  1. Minna skriver: 15 januari, 2020

    Inte jag.Kostar alldeles för mycket


  2. Helena FIN skriver: 15 januari, 2020

    Usch vilka fula skor! Jag tror att ganska få vill ha sådana oavsett vad dom kostar.


  3. josefin skriver: 15 januari, 2020

    Jag vill inte ha billiga kopior. Jag vill ocksà ha Pradaskor betalda av staten. Hur fàr man det?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar