Victorias nya smarta klädstrategi – se nya bilderna

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria går in i 2020 med en tydlig ny strategi för sin kungliga garderob. Svensk Damtidning vet mer!
Annons

350 deltagare fanns på plats, däribland kung Carl XVI Gustaf och kronprinsessan Victoria, då Folk och Försvars rikskonferens i Sälen inleddes under söndagen den 12 januari.

Rikskonferensen är årligt återkommande och är ett forum för diskussioner om världens säkerhet, Sveriges försvar, människors trygghet och samhällets krisberedskap. Söndagen inleddes med ett anförande av utrikesminister Ann Linde. Därefter tog åhörarna bland annat del av diskussioner kring Sveriges säkerhetspolitiska samarbeten och Sveriges relationer med Ryssland.

Annons

Och så var det dags för måndag… Då närvarade Victoria vid ett panelsamtal som bland annat handlade om Sveriges totalförsvar, nordiskt försvarssamarbete och säker samhällskommunikation.

Annons
Kronprinsessan Victoria
Victoria på plats i Sälen. I kavaj från Tiger of Sweden, väska från Lexington och skor från Prada.

Victoria i kostym – från Tiger of Sweden

Under den första dagen i Sälen bar kronprinsessan en mörkblå kostym, med dubbelknäppt blazer. Kostymen kommer från Tiger of Sweden. (reklamlänk via Apprl) På den andra dagen svidade hon om till en likadan kavaj från Tiger – men i en mörkt grön kulör. Under bar kronprinsessan en beige skjorta. På fötterna hade hon först ett par klackar från Ralph Lauren, i en cognacsfärg, och därefter de nya lyxiga skorna från Prada (som Svensk Damtidnings skrev om i går).

Victorias bruna väska kommer från Little Liffner. (reklamlänk via Apprl) Den lite större är från Lexington. (reklamlänk via Apprl) Också dessa två väskor såg vi dagen innan.

Victoria
Vår svenska kronprinsessa iförd svensk design – kavaj från Tiger och väska från Little Liffner.
Annons

Att välja nästan exakt likadana kläder som dagen före är en tydlig markering från Victoria. Hon blir allt mer noga med att tona ner sin klädsel så att den inte ska stjäla något som helst fokus från den programpunkt hon besöker, den fråga hon vill sätta fokus på i stunden. Också Victorias val av styling, första dagen en enkel hästsvans, andra dagen en knut, hör ihop med detta tänk, denna strategi.

Gillar du Victorias klädval? Nedan finner du en liknande outfit.

Kavaj Lindex

Annons

Väska från Lexington

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Victorias nya smarta klädstrategi – se nya bilderna”

 1. A.M.Engvall skriver: 14 januari, 2020

  Tuff tjej o skarp hjärna. Vad mer kan man säga om vår kära o omtyckta Kronprinsessa.
  Lycka till med allt under hela året.
  Fortsätt med ett lyckat koncept.
  Vänligen
  A.M.E.


  1. josefin skriver: 14 januari, 2020

   bla kan man säga att hon gillar att handla kläder o alltid köper flera plagg. Hon behöver nya kängor minst en gàng om àret o sannolikt beror det pà att ingen vet vad som finns i garderoben, eller var det finns och beror inte pà att de blivit utslitna.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar