Inspireras av Victorias lyxiga vinterskor

kronprinsessan victorias pradaskor

Kronprinsessan Victoria är en riktigt trendsättare. Nu vill alla ha de vinterskor hon bar i Sälen. Vi har samlat ihop några alternativa kängor – till en bättre prislapp.

När kronprinsessan Victoria närvarade vid Folk och Försvars rikskonferens i Sälen bar hon ett par skor som har blivit en riktig snackis. De moderiktiga kängorna kommer från Prada. Du hittar dem här! Att Victoria väljer plagg av god kvalité är vi vana vid men prislappen förvånar. Skorna kostar nämligen 990 dollar – alltså nära 10 000 svenska kronor.

Inspireras av Victorias vinterskor

Här är ett gäng vinterskor som påminner om kronprinsessans men som är lite snällare för plånboken. & Other Stories “Lace-Up Leather Boots” är ett sådant exempel. De är lika höga som Victorias och med snörning. Dessutom tål de alla väder samtidigt som de är snygga.

& other stories skor

Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Rizzo har även ett par varmfodrade kängor i mocka som liknar Victorias. De är dessutom nedsatta och finns att köpa i alla storlekar.

rizzo skor

Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Märket Zadig & Volatire är en kunglig favorit och det har ett par kängor, i lammskin, snörning och dekorativ spets. Både praktiska och lite feminina. Dessutom har de en klack som skyddar mot den värsta slasken.

BOOTS LAUREEN ROMA

Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

De här kängorna från svenska Arket saknar förvisso snörning. Men de är otroligt populära och kan enkelt piffas upp med en klänning eller kjol. Dessutom kommer det exklusiva lädret från Portugal och den tjocka sulan gör skorna riktigt tåliga.

arket skor

Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Foto: TT