Här finns Jenny Strömstedts snygga lila midsommarklänning – och andra liknande varianter

jenny strömstedt lila klänning i tv4 nyhetsmorgon

På midsommarafton bar Jenny Strömstedt en riktigt snygg lila klänning i TV4 Nyhetsmorgon. Vi guidar dig till var du hittar den – och några andra liknande varianter.

Under sändningen av TV4 Nyhetsmorgon på midsommarafton i fredags var Jenny Strömstedt, liksom många andra av oss, uppklädda dagen till ära. På huvudet hade hon en vacker blomsterkrans, men det som verkligen fångade vårt intresse var den ännu snyggare klänningen hon bar.

Klänningen är i en snygg lila nyans och har ett diskret leopardmönster i en liknande nyans. Den är midilång och har långa ärmar med lite vidd, och pricken över i:et är den snygga V-ringningen som avslutas i knappar som går hela vägen ned fram. Dessutom har den en markerad midja som ger en riktigt stilsäker silhuett och en öppning i ryggen.

På sitt Instagramkonto @siroun.stylissttv4 skriver TV4:s huvudstylist Siroun Forsberg att klänningen, liksom många andra av Jenny Strömstedts looks i programmet, kommer från kedjan & Other Stories – du kan läsa mer och köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Jenny Strömstedts lila klänning i TV4 Nyhetsmorgon

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Om den snygga klänningen inte finns kvar just i din storlek så har vi även hittat några liknande klänningar, som den här snygga gröna varianten som även den är V-ringad och har knappar hela vägen fram. Den har också manschetter i ärmsluten, som är trekvartslånga, kommer från Ellos Collection och är just nu nedsatt till halva priset på sommarrean, läs mer och köp den här.

Grön V-ringad klänning med knappar

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Ett riktigt budgetkap i samma stil är den här röda klänningen med vitt blommönster från Monki. Den är också midilång, har långa ärmar och en V-ringning med knappar fram samt en snyggt markerad midja. En effektfull slits fram bryter av den ordentliga känslan och vi kan lova att du kommer vilja bo i den här sköna klänningen precis hela sommaren. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

röd och vit mönstrad V-ringad klänning med knappar och långa ärmar

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Om det är den somriga känslan du fastnade för på klänningen så har & Other Stories även den här otroligt vackra havsblå klänningen som precis som Jennys klänning är midilång. Istället för långa ärmar så har den här klänningen korta puffärmar, och ringningen är fyrkantig. Den har dessutom en snygg volangkant nedtill och är dessutom gjord helt i linne, så att den håller dig sval precis hela sommaren. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

blå linneklänning med puffärmar och volanger från & Other Stories

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Läs även:

Vi drömmer om Jenny Strömstedt blommiga sommarklänning – här hittar du den!

Kronprinsessan Victorias nya svenska budgetfavorit

Här hittar du Tilde de Paulas snygga klänning – till budgetpris

1:9

Efter reklamen: 10 misstag nästan alla gör när de sminkar sig

(1:9)