Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

14 snygga modenyheter till jul och nyår 2021

07 dec, 2021, 11:01 
AvCecilia Persson
Butikerna och webbshopparna är fyllda med modenyheter som ger en julig och festlig känsla. Vi har samlat våra favoriter till vinterns stora högtider!
Annons

Innan vi ens har hunnit blinka så har första veckan i december redan passerat. Med andra ord är det hög tid att börja tänka på vinterns högtider, framförallt jul- och nyårsfirandet. En av alla saker som vi redan nu vill planera är vad vi ska bära under de stora dagarna. Kanske har du redan något hemma i garderoben som du kan ta fram och klä upp med snygga smycken? Om du vill ha en ny outfit, eller bara inspireras och få idéer till vad du kan bära på jul och nyår 2021 så har vi samlat de bästa modenyheterna.

Outfit till jul och nyår för dam 2021

Oavsett om du planerar en stor julmiddag med hela släkten, en stor fest på nyårsafton eller bara vill ta det lugnt hemma med familjen, vänner eller i ditt eget sällskap så finns det något för dig i samlingen nedan.

Röd spetsklänning, Lindex

Vinterns kanske finaste klänning! Den här röda klänningen i spets har en figurnära överdel med markerad midja, långa ärmar och v-ringning. Kjolen är lätt utställd och klänningen finns även i svart, läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Outfit jul och nyår 2021: röd långärmad spetsklänning från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Ljusblått set, Wera

Isblått är en riktigt vacker nyans som passar fint under vintern, inte minst om temperaturen är låg. Det här snygga setet kommer att vara fint såväl till julfirandet som till nyårsafton, samt till andra tillfällen. Blusen har volangdetaljer upptill och en draperad effekt fram, läs mer och köp den här (reklamlänk). Kjolen har hög midja, vackert fall och är klockad nedtill, läs mer och köp den här (reklamlänk).

Outfit jul och nyår 2021: ljusblått satinset med blus och kjol från Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Armband, Swarowski

Tennisarmband är riktigt trendigt just nu och det här guldpläterade armbandet med Swarovskistenar blir en fin detalj till vilken outfit som helst. Läs mer och köp armbandet här (reklamlänk).

Annons
Outfit jul och nyår 2021: guldigt armband med swarovskistenar
Klicka på bilden för att komma direkt till armbandet.

Röd tröja, Dobber

Den här röda tröjan ger julkänsla i alla sammanhang i december – från kontoret till julfirandet den 24:e – och kan dessutom användas även resten av året. Den har en trendig krage och en fluffig yta, och finns dessutom i vitt med en liten pärlkant på kragen. Läs mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Outfit jul och nyår 2021: röd stickad tröja med krage från Dobber/MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Vita byxor, H&M

Satsa på vintervitt i kylan! Lika snyggt till julrött som till mer sobra nyanser. De här byxorna har hög midja, raka ben med pressveck och finns även i svart. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Annons
Outfit jul och nyår 2021: vita raka byxor med veck från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Ribbstickad topp, H&M

Gör som kronprinsessan Victoria och bär en ribbstickad topp till en festligare kjol för en stilsäker festlook. Dessutom passar toppen lika bra till vardags med jeans eller kostymbyxor! Läs mer och köp den ribbade toppen här (reklamlänk).

Outfit jul och nyår 2021: vit ribbad topp med hjärtformad ringning från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.
Annons

Kjol i skinnimitation, Proenza Schouler

Plagg i skinn eller läderimitation är en perfekt kontrast till ribbstickat och andra mjuka material. Den här midikjolen är vadlång, har en omlottskärning med knappar fram och är gjord i skinnimitation. Läs mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Outfit jul och nyår 2021: svart skinnkjol i fuskskinn från Proenza Schouler
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Kofta, Odd Molly

Den här röda och vita koftan i bomull har ett stickat mönster, volangkanter nedtill och stängs med ett vackert vinrött band fram. Koftan finns i flera färger, läs mer och köp den här (reklamlänk).

Outfit jul och nyår 2021: röd mönsterstickad kofta med rosett från Odd Molly
Klicka på bilden för att komma direkt till koftan.

Halsband, Maria Nilsdotter

Ett vackert silverhalsband med dekorativa pärlor som är lika fint att bära under julmiddagen som att lägga under granen och ge bort i julklapp. Läs mer och halsbandet här (reklamlänk).

Annons
Outfit jul och nyår 2021: silverhalsband med pärlor från Maria Nilsdotter
Klicka på bilden för att komma direkt till halsbandet.

Satinklänning, H&M

En vacker svart klänning är ett plagg som du kommer att ha användning för under lång till framöver, särskilt om den är i en längre modell. Den här långa klänningen är långärmad och har en hög halsringning, samt en snygg slits i sidan. Läs mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Outfit jul och nyår 2021: svart långärmad långklänning i satin med slits från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Volangblus, Notes du Nord

Vit långärmad blus med volangdetaljer fram, på axlarna och i ärmsluten. Läs mer och köp blusen här (reklamlänk).

Annons
Outfit jul och nyår 2021: vit volangblus från Notes du Nord
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Paljettleggings, Vero Moda

Ett par glittriga leggings, som de här med paljetter, ger en riktigt festlig känsla till vilken topp eller tröja som helst. Bär dem med en matchande topp till nyårsfirandet för maxad festkänsla! Läs mer och köp leggingsen här (reklamlänk).

Outfit jul och nyår 2021: svarta leggings med paljetter från Vero Moda
Klicka på bilden för att komma direkt till leggingsen.

Randig tröja, Carin Wester

Den här randiga stickade tröjan har en perfekt silhuett som gör att vi vill bära den under precis alla mellandagar! Den har en polokrage, är lätt A-linjeformad och har slitsar nedtill i trumpetärmarna. Läs mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Annons
Outfit jul och nyår 2021: beige och svart randig stickad tröja från Carin Wester
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Byxor med slits, Residus

Just slits bär vi gärna även på byxor i vinter. De här svarta byxorna har snygga slitsar i sidorna samt sydda veck fram. Läs mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Outfit jul och nyår 2021: svarta byxor med veck och slits från Residus
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

LÄS MER:

7 jullekar att leka under ledighetenBrand logo
7 jullekar att leka under ledigheten
Annons