Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kolla in Madeleines fina festlook – se nya bilden

22 dec, 2020, 11:00 
Johanna Lejon
I måndags delades Childhoodpriset ut av prinsessan Madeleine. Och i samband med priset visade prinsessan upp sin fina festlook.
Annons

”Med empati, engagemang och kunskap möter Marit barn på deras egna villkor. Hon skapar trygghet för barn i kris när livet är som allra skörast. Med sin starka närvaro och intelligenta lekfullhet gör Marit det svåra begripligt för barn. Och hon blir kvar, hon sviker inte och ger aldrig upp. Marit är en inspiration och förebild för en hel yrkeskår – och för alla människor som värnar om barn.”

Titta – är du längre än kungafamiljen?Brand logo
Titta – är du längre än kungafamiljen?

Ja, så löd vinnarmotiveringen när Childhoodpriset delades ut under måndagen. Priset tilldelades Marit Gustafsson, barnhandläggare på socialtjänsten i Avesta kommun.

”Marit Gustafsson har varit verksam inom den kommunala socialtjänsten i många år. Som barnhandläggare möter hon barn i kris och barn som är i behov av stöd i eller utanför hemmet. I sin roll drivs Marit av ett genuint engagemang för barnets bästa. Hon sätter alltid barnens perspektiv främst, samtidigt som hon värnar om att ge både föräldrar och familjehem ett lugnt, pedagogisk och professionellt bemötande. Marit gör ständigt det ”lilla extra”, vilket leder till att både barn och vuxna känner förtroende för henne – hon leker med barnen, skickar vykort och har även ett engagemang för barn och familjer som avslutats som ärende hos socialtjänsten och är i sin yrkesroll alltid tillgänglig och öppen även för dem. Marit har också varit drivande i samverkan med skolan och har sett till att alla skolor i kommunen har en kontaktperson hos socialtjänsten”, skriver Childhood på sin sajt.

Annons

Under prisutdelning, som skedde digitalt, fick vi se prinsessan Madeleine i en supersnygg festlook: blå skjorta och ett vackert halsband. Nedan finner du en liknande outfit:

Solsymbol i silver från Blue Billie. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Kedja i silver från Blue Billie. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Childhoodarmband från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Foto: Childhood

Annons