Kolla in prislappen på kronprinsessans nya klänning

Kolla in prislappen på kronprinsessans nya klänning

Kronprinsessan Victoria väljer svensk design på nya fotot. Vi vet mer om den vackra klänningen hon bär.

Söndagen den 29 november, den första söndagen i advent, skickade kronprinsessan, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar en adventshälsning från Haga slott.

Se kronprinsessfamiljens hälsning – Estelle önskar glad första advent!
Slå på ljud

Inför söndagen hade prinsessan Estelle och prins Oscar bundit kransar som nu pryder Haga slott under advents- och jultiden.

I videohälsningen sitter kronprinsessfamiljen (ni ser väl lilla gulliga nytillskottet Rio i soffan vid Estelle?) och tänder det första adventsljuset. Man är fint uppklädda, lillprins Oscar är klädd som pepparkaka.

Kronprinsessan Victoria i klänning från Greta

Men vad bär då familjen på foto? Svensk Damtidning vet. The Royals and I var tidiga med att berätta att kronprinsessan Victorias Victorias vackra klänning är av svensk design, den kommer från Greta Stockholm, ett märke som Victoria burit flera gånger förr. Klänningen går under namnet Clara och har en prislapp på 6 195 kr. Du finner den här.

Prinsessan Estelle i sin tur bar en klänning från H&M, enligt The Royals and I. Den har en riktigt budgetprislapp – kolla in den här! (länk till butik)

Klänning från H&M. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Under pysslandet med kransarna bar prinsessan Estelle en rutig kjol, och en stickad krage – årets stora trendplagg. Här finner du de finaste stickade kragarna i butik just nu.

Stickad krage från Arket. Läs mer och köp här. (länk till Arket)

Prins Oscar bar pepparkaksdräkt, men under pysslandet var han klädd i en marinblå collegetröja som vi tror kommer från Arket.

Blå collegetröja från Arket. Läs mer och köp här. (länk till Arket)

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Victorias och Sofias gemensamma favorit

Sofias succéplagg är tillbaka i butik

Så får prinsessan Madeleine sin otroliga hy

Foto: Kungliga Hovstaterna, Kronprinsessan Victoria