Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kolla in Victorias ovanliga styling – därifrån kommer hennes snygga jacka

04 feb, 2019, 17:00 
AvJohanna Lejon
Kronprinsessan Victoria iförd jacka med paljetter
Kronprinsessan Victoria satsar på hästsvans – och paljetter. Inspireras av kronprinsessans supersnygga stil och klicka hem en likadan paljettjacka som hon bar i helgen!
Annons

I september 2018 kom nyheten att H&M, för första gången, skulle släppa en Conscious Exclusive-kollektion för hösten och vintern. Samtidigt passade klädkedjan på att lanserar två nya (och hållbara!) innovativa material – återvunnen kashmir och sammet av återvunnen polyester.

En kollektion inspirerad av antika mattor – och brutalism

Kollektionen var inspirerad av motiv från antika mattor och brutalismens arkitektur, som tillsammans skapar ett modernt uttryck.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Vi är väldigt nöjda över att för första gången kunna släppa en Conscious Exclusive- kollektion för höst/vinter. Det hela började med en idé om att skapa en unik kappa i hållbart material som kan användas både till vardags och vid mer speciella tillfällen. Denna tanke utvecklades sedan till en hel kollektion som kom till liv genom att vi kombinerade den historiska inspirationen med ett modernt designuttryck, berättade Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M, i ett pressmeddelande.

Annons
Kronprinsessan Victoria på röda mattan
Kronprinsessan Victoria i paljettjacka, pumps och svarta vida byxor.

Kronprinsessan i paljettjacka från H&M Conscious Exclusive

Under gårdagen valde kronprinsessan att bära en paljettjacka (reklamlänk) från just denna kollektion. Här kan du klicka hem en likadan jacka som kronprinsessan Victoria. (reklamlänk) Jackan är dessutom på rea just nu!

Jacka med paljetter från H&M
Annons

Kronprinsessan Victoria matchade jackan med ett par vida svarta byxor, liknande dessa. (reklamlänk)

Byxor från Filippa K

Hon satsade även på ett par örhängen från Ebba Brahe Jewellery. Att se kronprinsessan i så stora hoops, ringar, är lite ovanligt – men så snyggt. Här kan du klicka hem ett par liknande.  (reklamlänk)

Örhängen från Edblad
Annons

På fötterna bar kronprinsessan ett par stilfulla pumps, signerade Gianvito Rossi. Ta en titt på dem (eller klicka hem dem) här.  (reklamlänk)

Pumps från Gianvito Rossi

Pumps från Gianvito Rossi. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Ovanlig hårstyling

Att kronprinsessan Victoria bar håret i en hög hästsvans är lite ovanligt, stylingmässigt. Hon är ju vanligtvis så förtjust i den lite lägre knuten, så detta var otroligt roligt att se. Så snyggt! Sugen på denna look men har kortare hår? Fuska fram den med hjälp av löshår. (reklamlänk) Använd också en bra sprej för glans och stadga.  (reklamlänk)

Kronprinsessan Victoria i hästsvans
Victoria i hästsvans och hoops från Ebba Brahe Jewellery.

Läs mer:

Foto: TT

Annons