Kolla in Victorias ovanliga styling – därifrån kommer hennes snygga jacka

Kronprinsessan Victoria iförd jacka med paljetter

Kronprinsessan Victoria satsar på hästsvans – och paljetter. Inspireras av kronprinsessans supersnygga stil och klicka hem en likadan paljettjacka som hon bar i helgen!

I september 2018 kom nyheten att H&M, för första gången, skulle släppa en Conscious Exclusive-kollektion för hösten och vintern. Samtidigt passade klädkedjan på att lanserar två nya (och hållbara!) innovativa material – återvunnen kashmir och sammet av återvunnen polyester.

En kollektion inspirerad av antika mattor – och brutalism

Kollektionen var inspirerad av motiv från antika mattor och brutalismens arkitektur, som tillsammans skapar ett modernt uttryck.

– Vi är väldigt nöjda över att för första gången kunna släppa en Conscious Exclusive- kollektion för höst/vinter. Det hela började med en idé om att skapa en unik kappa i hållbart material som kan användas både till vardags och vid mer speciella tillfällen. Denna tanke utvecklades sedan till en hel kollektion som kom till liv genom att vi kombinerade den historiska inspirationen med ett modernt designuttryck, berättade Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M, i ett pressmeddelande.

Kronprinsessan Victoria på röda mattan

Kronprinsessan Victoria i paljettjacka, pumps och svarta vida byxor.

Kronprinsessan i paljettjacka från H&M Conscious Exclusive

Under gårdagen valde kronprinsessan att bära en paljettjacka (länk till butik) från just denna kollektion. Här kan du klicka hem en likadan jacka som kronprinsessan Victoria. (länk till butik) Jackan är dessutom på rea just nu!

Jacka med paljetter från H&M

Jacka från H&M. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Kronprinsessan Victoria matchade jackan med ett par vida svarta byxor, liknande dessa. (länk till butik)

Byxor från Filippa K

Byxor från Filippa K. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Hon satsade även på ett par örhängen från Ebba Brahe Jewellery. Att se kronprinsessan i så stora hoops, ringar, är lite ovanligt – men så snyggt. Här kan du klicka hem ett par liknande.  (länk till butik)

Örhängen från Edblad

Örhängen från Edblad. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

På fötterna bar kronprinsessan ett par stilfulla pumps, signerade Gianvito Rossi. Ta en titt på dem (eller klicka hem dem) här.  (länk till butik)

Pumps från Gianvito Rossi

Pumps från Gianvito Rossi. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Ovanlig hårstyling

Att kronprinsessan Victoria bar håret i en hög hästsvans är lite ovanligt, stylingmässigt. Hon är ju vanligtvis så förtjust i den lite lägre knuten, så detta var otroligt roligt att se. Så snyggt! Sugen på denna look men har kortare hår? Fuska fram den med hjälp av löshår. (länk till butik) Använd också en bra sprej för glans och stadga.  (länk till butik)

Kronprinsessan Victoria i hästsvans

Victoria i hästsvans och hoops från Ebba Brahe Jewellery.

Läs mer:

Inspireras av kungligheterna – klicka hem vinterns härligaste jacka

Här klickar du hem Victorias supersnygga statementblus

Tänk hållbart som Victoria – så tar du hand om dina kläder

Foto: TT