Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här bär Victoria plagg från H&M:s senaste kollektion – då släpps den

08 dec, 2021, 12:26 
AvCecilia Persson
Kronprinsessan Victoria i Paris – i prickigt set i svart och silver från H&M Innovation Circular Design Story
I Paris bar kronprinsessan Victoria plagg från H&M:s senaste kollektion. Men det gäller att vara snabb för att ha chansen att knipa godbitarna ur kollektionen – vi guidar dig till hur och var du hittar dem!
Annons

Kronprinsessan Victoria fortsätter att representera Sverige på olika sätt under sitt pågående besök i Paris; förutom att hon bland annat har mött den franska finansministern Bruno Le Maire så har hon även burit plagg från svenska designers och kedjor. De se har vi bland annat sett henne i plagg från & Other Stories och Totême – samt en alldeles extra snygg outfit från H&M.

Vi fick se den minst sagt stilsäkra outfiten var när Victoria anlände till La Pavillon Vendome i Paris för att inviga utställningen ”Pioneer the possible” och French-Swedish Tech & Innovation Exhibition under ett event som anordnades av Svenska handelskammaren i Frankrike, svenska ambassaden och Business Sweden med stöd från franska ambassaden i Sverige och Business France.

Kronprinsessan Victoria i Paris – i prickigt set i svart och silver från H&M Innovation Circular Design Story

Kronprinsessan Victoria: Svart prickig outfit med skjorta och byxor

Vår kronprinsessa strålade i den stilsäkra svarta looken med silverfärgade prickar gjorda av påsydda pärlor. Om vi tittar närmare på plaggen så är de täckta av paljetter, vilket gör det till den perfekta feststilen i vinter.

Annons

Just kronprinsessans kläder verkar vara specialgjorda just för henne, men liknande plagg med samma mönster finns i H&M:s senaste kollektion Innovation Circular Design Collection som släpps imorgon. Kollektionen finns till försäljning från klockan 10.00 på hemsidan och i utvalda butiker och vårt tips är att hänga på låset online för att ha chansen att knipa ett eller några plagg ur kollektionen. Läs mer och köp plaggen i kollektionen här (reklamlänk).

Svart och silvrig cape från H&M

I kollektionen hittar du bland annat en prickig paljettcape som precis som Victorias skjorta ger en vacker och stilsäker silhuett. Läs mer och köp capejackan här (reklamlänk).

Kronprinsessan Victoria i Paris i prickigt set: capejacka i svart och silver från H&M Innovation Circular Design Story
Klicka på bilden för att komma till capen.

Svart och silvrig topp och kjol med paljetter från H&M

Det finns även en vacker paljettopp med silvriga prickar och en stor dekorativ rosett fram som kommer göra dig snyggast på festen tillsammans med den matchande kjolen, eller varför inte ett par vida kostymbyxor? Läs mer och köp toppen respektive kjolen här (reklamlänk).

Annons
Kronprinsessan Victoria i Paris i prickigt set: topp med rosett och minikjol i svart och silver från H&M Innovation Circular Design Story
Klicka på bilden för att komma till setet.

Kronprinsessan Victoria: Örhängen med glitter och hängande måne

Tillsammans med de trendiga plaggen bar Victoria ett par snygga stora örhängen med en pärla och en stor hängande måne.

Kronprinsessan Victoria i Paris i prickigt set: med örhängen med pärla och måne som hänger

Örhängena kommer från svenska designern Maria Nilsdotter (reklamlänk) men finns tyvärr inte att köpa just nu. Du hittar dock några snygga liknande guldfärgade varianter hos Glitter – bland annat de här med stora månar och hängande stjärnor. Läs mer och köp örhängena här (reklamlänk).

Annons
Kronprinsessan Victoria: örhängen med måne och stjärna med strass
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

Det finns även ett par med en hängande måne samt en hängande stjärna. Läs mer och köp örhängena här (reklamlänk).

Kronprinsessan Victoria: örhängen med hängande måne och stjärna med strass
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

LÄS MER:

Modeexperten: Här är kläderna som Victoria älskarBrand logo
Modeexperten: Här är kläderna som Victoria älskar
Annons