Inspireras av prinsessan Sofia – fina och vårdande läppglans

prinsessan sofia i fint smink

Rosiga kinder och ljusa läppar – prinsessan Sofia ses ofta i naturlig och vacker makeup som känns tidlös och riktigt elegant. Här är läpprodukterna för dig som också vill ha en kunglig sminkning!

Att prinsessan Sofia föredrar en naturlig och sofistikerad sminkning har inte undgått någon. Precis som kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine bär prinsessan Sofia ofta hudnära och naturliga färger på läpparna. Klädsamt, tidlöst och riktigt elegant!

Svensk Dam listar fem vårdande läppglans – för en kunglig look.

prinsessan sofia smink
Johan Jeppsson/TT

Instant Light Natural Lip Perfector – Clarins

Instant Light Natural Lip Perfector från Clarins är inte bara en av Kate Middleton och Meghan Markles favoritprodukter, läppglanset har blivit en kultförklarad klassiker i necessären. I det återfuktande läppglanset finns bland annat shea smör, peptider och mangosmör.

Instant Light Natural Lip Perfector finns i många fina nyanser. Här hittar du läppglanset (länk till Åhléns).

Addict Lip Glow Oil – Dior

Vårdande och kladdfritt läppglans som kan användas ensam eller som topper på andra läpprodukter. Addict Lip Glow Oil har en lätt och klädsam färg som passar alla läppar och ger långvarig fukt.

Addict Lip Glow Oil finns att köpa här (länk till Kicks).

Glow Play Lip Balm – MAC

Ett färgat läppbalsam är ett måste i varje handväska. Glow Play Lip Balm från MAC är en intensiv återfuktare som direkt trollar bort fnas på läpparna. Läppbalsamet är en riktig fuktbooster och innehåller sheasmör, jojobaolja och mangoolja. På köpet får också läpparna den perfekta färgen! Extra bra är att läppbalsamet också går att använda som krämrouge på kinderna.

Glow Play Lip Balm hittar du här (länk till Lyko).

Twist-Up Gloss Stick – IsaDora

Föredrar du naturliga läppar med en hint färg och fin glans är prisvärda Twist-Up Gloss Stick från IsaDora ett toppenalternativ. Läppglanset är drygt, gör läpparna mjuka och passar till både vardags och fest.

Här kan du läsa mer om och köpa Twist-Up Gloss Stick (länk till Lyko).

Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick – Bareminerals

Föredrar du något mer intensiv färg till läpparna är Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick ett fint alternativ. Läppstiftet är vårdande tack vare bland annat olivolja och granatäppelextrakt. Läppstiftet finns i 25 färger och favoriten Abundance ger fina läppar i lätt rosa.

Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick finns att läsa mer om här (länk till Åhléns).

LÄS MER! Så doftar kungligheterna – parfymer med majestätiska doftnoter.

LÄS MER! Höstplagg i den kungliga färgen burgundy.

LÄS MER! Allt om keratosis pilaris – så blir du av med knottror på huden.

7 kungliga stilmissar vi helst vill glömma!
Slå på ljud

Foto: TT