Kronprinsessans blus är tillbaka i butik – kolla in prislappen

Nu finns Victorias fina H&M-blus tillbaka i butik. Här hittar du den och så mycket kostar den!

I slutet av förra året, närmare bestämt, onsdagen den 2 december, deltog kronprinsessan Victoria med en digital hälsning vid Träprisgalan.

2020 års Träpris gick till byggnaden Ateljé i Södersvik.

Innan vinnaren presenterades sa kronprinsessan detta:

”Under sekler har vi byggt upp en kunskap om de möjligheter som det här enastående materialet rymmer. Kunskap, som vi i dag förädlar genom forskning och utveckling – och som vi exporterar, världen över. Det kunnandet är en värdefull tillgång för vårt land. Inte minst med tanke på den stora globala omställning som nu håller på att ske, från ändliga resurser till förnybara råvaror. Trä och träbyggande är inte bara en självklar del av vår historia. Utan också en otroligt spännande del av vår framtid!”

Under hälsningen bar kronprinsessan Victoria en gul blus från H&M. Nu finns den åter i butik! Så snygg att bära i vår, både till fest och till vardag. Kolla in prislappen här. (länk till Apprl)

Blus från H&M. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Blusen är hömtad från H&M:s senaste Conscious Exclusive-kollektion. (länk till Apprl)

Inspirationen till Conscious Exclusive-kollektionen har hämtats från saker som omger oss och H&M:s kreativa team ska ha frågat sig själva: ”Kan vi klä oss i sopor?”

Och svaret tycks vara ett rungande JA! Hela kollektionen består av kläder, skor och accessoarer som är gjorda i material som annars skulle ha slängts.

Också Victorias fina örhängen finns att köpa just nu, också de är från H&M. (länk till Apprl)

Örhängen från H&M. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Fler plagg från kollektionen finner du här (inklusive ett par byxor som matchar Victorias blus, samt en klänning i samma mönster). (länk till Apprl)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Shampoo mot känslig hårbotten – 8 bra köp

Victorias favoritblus är tillbaka i butik – i ny version

Fina varianterna av Madeleines senaste klänning

Foto: Kungliga Hovstaterna