Kronprinsessans nya lyxiga köp – kolla in prislappen

Victoria

Kronprinsessan Victoria är tillbaka på jobbet – iförd ett par nya skor från lyxiga märket Prada. Ett lite ovanligt val för att vara Victoria.

Söndagen den 12 januari närvarade kungen och kronprinsessan Victoria, traditionsenligt, vid Folk och försvars rikskonferens i Sälen.

Victoria

Kronprinsessan i skor från Prada och väska från Lexington. Credit: The Royals and I.

”Rikskonferensen är årligt återkommande och är ett forum för diskussioner om världens säkerhet, Sveriges försvar, människors trygghet och samhällets krisberedskap.

Under konferensen samlas cirka 350 deltagare från politiken, myndigheter, civilsamhällesorganisationer och representanter för fackliga organisationer och näringsliv”, skriver hovet på sin sajt.

Söndagens späckade dag inleddes med ett anförande av utrikesminister Ann Linde. Därefter fick åhörarna lyssna till diskussioner kring Sveriges säkerhetspolitiska samarbeten och Sveriges relationer med Ryssland.

Victoria i Sälen

Kronprinsessan i klänning från Valerie.

Det bar Victoria vid Folk och Försvars konferens 2020

Under dagen hann kronprinsessan Victoria med inte mindre än tre outfits. När hon anlände bar hon en blå dunkappa som har flera år på nacken. Svensk Damtidning har dock inte lyckats luska rätt på varifrån kappan kommer. Victoria matchade jackan med ett par nya skor. Enligt modebloggen The Royals and I kommer skorna från Prada och modellen heter Fur Lined Ankle Boot. Skorna är svarta med foder och knyt. Otroligt snygga med en bra sula. Med andra ord både tjusiga och varma och sköna. Men smakar det så kostar det… skorna har en prislapp på 990 dollar. Alltså nära 10 000 svenska kronor.

Kronprinsessan

Kronprinsessan bär väska från Little Liffner.

Valet är en smula ovanligt för Victoria. Vanligtvis väljer hon lite billigare plagg av svensk design (som vid förra årets konferens då Victoria bar dessa snygga skor! (reklamlänk från Adtraction)). Men nu är det alltså italiensk lyx som gäller.

Gillar du skorna men vill ha ett par lite billigare? Kika på dessa! (reklamlänk från Apprl)

Under kappan bar Victoria en blå kostym från Tiger of Sweden och en blå knytblus. Hon satsade på en liten väska från Little Liffner och en större väska från Lexington. Hon bytte även skor, till ett par högklackade Ralph Laurens, i en läcker cognacsbrun färg.

Victorias skor

En bättre bild på skorna från Prada.

Senare på kvällen svidade kronprinsessan Victoria om till en mönstrad klänning från svenska Valerie.

Victoria i blå kostym

Kronprinsessan Victoria i blå kostym från Tiger of Sweden och skor från Ralph Lauren. Credit: The Royals and I.

Gillar du kostymoutfiten? Nedan hittar du en liknande!

Kavaj från Filippa K. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Byxa från Filippa K. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Blå knytblus

Knytblus från Lindex. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Tote bag från Lexington

Väska från Lexington. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT