Kronprinsessans nya stilsuccé – se bilderna

Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria gör det igen! Vad? Visar att hon är Sveriges trendigaste kunglighet. Vi har koll på hennes tre senaste superoutfits!

Kronprinsessan Victoria är alltid välklädd och snygg! Och på sista tiden har hon faktiskt lyckats extra bra, modemässigt. Vi har listat kronprinsessans tre senaste superoutfits.

Jacka från Toteme, grå byxor och svart tröja

Måndagen den 17 februari besökte kronprinsessan och prinsessan Estelle Storkyrkan i Gamla stan i Stockholm. Syftet med besöket var att låta prinsessan Estelle bekanta sig med kyrkans orgel.

Victoria bar en vit vårjacka från Toteme (reklamlänk från Adtraction), grå byxor i tweed och en svart tunnstickad tröja (Estelles kofta kommer från favoritmärket Bonpoint (reklamlänk från Apprl)). Nedan finner du en liknande outfit.

Jacka från Toteme

Jacka från Toteme. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Polotröja från Hope i mjuk ull. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Byxor från House of Dagmar. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Blå klänning från Samsøe & Samsøe

Kronprinsessfamiljen
Blå klänning från Arket

Klänning i wrapmodell från Arket. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Rosa set från Ida Sjöstedt

Victoria

Torsdagen den 13 februari välkomnade kronprinsessan 7-åriga Emilia från Skåne till Kungliga slottet. Genom välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag hade Emilia, som drabbats av en hjärntumör, framfört en önskan om att få träffa kronprinsessan Victoria.

Dagen till ära bar kronprinsessan Victoria en rosa blus med en matchande kjol, från Ida Sjöstedt.  (reklamlänk från Adtraction)

Och på tal om rosa blusar… Är du på jakt efter en kan vi rekommendera denna! (reklamlänk från Adtraction) Den absolut snyggaste rosa blusen i butik för tillfället.

Foto: Kungliga Hovstaterna