Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessans nya vårgarderob – klicka hem plaggen

21 mar, 2019, 13:00 
AvJohanna Lejon
Kronprinsessan Victoria 2019
Kronprinsessan Victorias garderob för vintern och våren 2019 innehåller flera snygga nyckelplagg. Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har listat dem!
Annons

Nyckelplagg kallas de där plaggen som liksom ”låser upp” garderoben, plaggen du kan kombinera med andra plagg – i all oändlighet och både till vardag och fest. Den vita skjortan är ett sådant plagg, de vida svarta byxorna i mer dressad modell är också en av garderobens så kallade ”nycklar”. Kronprinsessan Victorias garderob för vårvintern 2019 innehåller flera sådana plagg, sådana garderobsnycklar – både nyinköpta sådana, och kläder som har några år på nacken. Johanna Lejon, Svensk Damtidnings moderedaktör har listat dem.

1. Den vita kavajen

Victoria i vit kavaj

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den vita kavajen är ett riktigt superplagg! Den lyfter lätt en lite tråkig enfärgad outfit, som kronprinsessan Victorias ovan. Att köpa en kavaj med lite struktur, också kanske lite spännande knappar, är ett bra tips.

Annons
Blazer från Busnel

2. Den kamelfärgade kappan

Victoria i beige kappa

Kronprinsessans kamelfärgade kappa är en riktigt klassiker och kommer från Max Mara (reklamlänk). Med en kamelfärgad kappa är du alltid rätt. Den passar lika bra till jobbet som till festen. Ett enkelt sätt att variera den är givetvis att, som Victoria, kombinera den med en hög polo i en härlig nyans eller med en snygg halsduk eller scarf.

Annons
Kamelfärgad kappa
Kappa från Marville Road

Ullkappa från Marville Road (ett av de märken prinsessan Sofia synts mycket i på sistone). Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

3. Den svarta blusen

Victoria i svart blus

Kronprinsessans snygga svarta blus är ny, har hög hals, och kommer från svenska märket Rodebjer.  (reklamlänk)

Annons
Svart blus från Stories

Blus med hög hals från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

4. Den rosa kavajen

Victoria i rosa kavaj

Den rosa kavajen må utmärka sig – men det är en klockren garderobsöppnare just på grund av att den lyfter kläderna och gör din outfit mer färgstark, iögonfallande och festlig.

Rosa kavaj från Arket
Annons

Att kombinera den rosa kavajen med en mönstrad blus, som kronprinsessan gör ovan, är ett riktigt smart drag. Looken blir lyxig. Denna blus från By Malina är vår favorit. (reklamlänk) Så snygg!

5. Den vita blusen

Victoria i knytblus

Kronprinsessan Victoria väljer att bära den vita blusen i en elegant knytvariant.

Vit knytblus

Läs mer:

Foto: TT

Annons