Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lackat och läckert! Inspireras av kronprinsessans smarta beautydetalj

17 feb, 2019, 21:00 
AvJohanna Lejon
Kronprinsessan Victoria i rött nagellack
Meghan Markle älskar sitt nagellack Ballet Slippers från Essie. Hertiginnan Catherine trivs bäst i märkets Allure. Inspireras av kronprinsessan Victoria och kolla in hennes trendiga lack!
Annons

Just nu har kronprinsessan Victoria en liten paus från nagellacket. Läs mer och det här. Men annars är hon en van – och trendkänslig – användare av olika kulörer och märken. Hon gör gärna Shellac och är förtjust i att variera lackets färger.

Vad är Shellac och hur fungerar det?

Shellac är ett speciellt sorts nagellack som väl närmast kan beskrivas som en slags blandning mellan vanligt nagellack och blankare gelelack. Shellac finns i mängder av kulörer och stärker dina egna naglar. Dessutom håller det i två till tre veckor – utan att rispas eller skavas av! Lacket härdas i speciellt UV-ljus och får därmed en fast och glansig yta. Det negativa med Shellac är att det måste tas bort på salong. River man bort det själv kan nageln skadas.

Kungligheternas favoritnagellack

Svensk Damtidnings beautyredaktör Johanna Lejon har redan berättat om Meghan Markles manikyr – och hemligheterna bakom den (mer och det kan du läsa här!). Men vi kan också avslöja att hertiginnan Catherine, Kate, föredrar nyansen Allure från Essie. (reklamlänk) Drottning Elizabeth gillar, precis som Meghan, kulören Ballet Slippers från samma märke.  (reklamlänk)

Annons

Kronprinsessan Victorias snygga nagellack

Ta en titt på bilderna nedan – och inspireras av kronprinsessans smarta (och ganska prisvärda) beautyknep: variera kulören på dina naglar, och lyft din outfit!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprinsessan Victoria nagellack

Ett lack som slår mot orange är OERHÖRT snyggt till lite gyllenbrun hy, på sommaren.

Mavala gör ett supersnyggt i nyansen Smily Orange. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Kronprinsessan Victoria nagellack

Röda naglar är både klassiskt – och tidlöst. Dessutom är rött lack alltid lika snyggt!

Annons

Kronprinsessan Victoria bär en tomatröd nyans. YSL har ett liknande i nyansen Orange Fusion. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Kronprinsessan Victoria nagellack

Att matcha lacket med kläder och accessoarer är både roligt och fint.

Här bär kronprinsessan Victoria ett supersnyggt lack som slår i grönt. Scratch Nails gör ett liknande i nyansen Camouflage. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Kronprinsessan Victoria nagellack

Mörkare rött är aldrig fel!

Annons

Kronprinsessan matchar rött lack med en vit outfit – och det är SÅ snyggt. Essie gör ett liknande lack som går under namnet Really Red. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Kronprinsessan Victoria nagellack

Ser ni, återigen matchar Victoria lacket med kläderna!

OPI Peru Infinite Shine Yes My Condor CanDo! är ursnyggt och liknar kronprinsessans. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Kronprinsessan Victoria nagellack

Klassiskt och pudrigt.

Kronprinsessans supersnygga rosa lack är så sött. OPI gör ett lack som påminner om detta. I nyansen Pretty Pink. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Läs mer:

Foto: TT

Annons