Madeleines fina hyllning till Sverige – avslöjas på nya bilderna

Madeleine

Hon må bo i USA, men Sverige har fortfarande en stor plats i prinsessan Madeleines hjärta. Det märks, inte minst, på de nya fotona på henne, Chris och barnen.

Häromveckan fick vi äntligen se dem igen: Chris, Madeleine och barnen: Leonore, Nicolas och Adrienne. Och så nytillskottet: ljuvliga hunden Teddy.

Madeleine och familjen fångades på bild under några dagar i slutet av augusti i år. Vi fick se prinsessan Madeleine på hundpromenad med Nicolas och Teddy och så noterade vi hur familjen piffade upp vardagen med en härlig utemiddag på en grekisk restaurang.

Madeleine

Madeleine på hundpromenad iförd topp från H&M.

Och visst är det fint att se att familjen verkar ha det så bra därborta i Florida, på andra sidan Atlanten. Det har ju kommit många hemska pandeminyheter från Madeleines hemtrakter, och att se att prinsessfamiljen har hälsan och lever på, om inte helt som vanligt så nästan, gör oss både lättade och vid gott mod.

Och vet ni, trots att Madeleine bor hundratals mil från Sverige så passar hon på att hylla Sverige lite extra där i USA. Hur? Genom sina, och barnens, klädval.

Prinsessan Madelene

Madeleine med sonen Nicolas, 5, och hunden Teddy.

På Twitter har nämligen två skribenter som ofta uppdaterar om kungligt mode slagit fast att Madeleine väljer svenska budgetkedjan H&M – till både sig själv och barnen.

Den barnväska, en ryggsäck, som Madeleine bär i handen på några av fotona kommer från H&M, skriver Sarah Williams som står bakom The Royals and I.

Madeleine

Madeleine med handväska från Coach och barnryggsäck från H&M.

Signaturen Elena, även hen på Twitter, har också uppmärksammat att Madeleine topp, i linne, kommer från H&M, också den.

Särskilt toppen är ett riktigt budgetfynd, som finns kvar i butik, här kollar ni in den! (länk till Apprl)

Topp i lin

Topp från H&M. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Ryggsäck från H&M

Ryggsäck från H&M. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Mer kungligt mode hos Svensk Damtidning:

Nu finns Madeleines succéplagg åter i butik

Prinsessan Madeleines nya jobbstil – därifrån kommer plaggen