Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Forsbloms stilsäkra sommaroutfit – här hittar du den svarta blusen och byxorna

29 jul, 2021, 08:40 
AvCecilia Persson
Fotograf@siroun.stylisttv4 på instagram
Programledaren Maria Forsblom i svart blus och beige byxor i TV4 Nyhetsmorgon
En riktigt somrig outfit med plagg som går lika bra att bära även i höst – det bar Maria Forsblom i TV4 Nyhetsmorgon. Här hittar du de snygga plaggen, samt liknande varianter!
Annons

Förutom att vara glädjen själv så levererar programledaren Maria Forsblom, precis som kollegan Jenny Strömstedt, snygga outfits på löpande band i TV4 Nyhetsmorgon. Den senaste stilsäkra looken är den hon bar i morse, som både är perfekt att bära nu under sommaren och på jobbet i höst.

Looken, som liksom många andra av programledarnas outfits har stylats av Siroun Forsberg (@siroun.stylisttv4 på Instagram), är en snygg kombination av mörka och ljusa nyanser i form av en svart blus med ljusa beiga kostymbyxor.

Programledaren Maria Forsblom i svart blus och beige byxor i TV4 Nyhetsmorgon

Den svarta blusen är hålbroderad och har effektfulla volangdetaljer på axlarna och i halsringningen, något som gör att den är lika fin att bära nu under sommaren som under en kavaj även när hösten och vintern närmar sig. Den kommer från & Other Stories, läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
svart blus maria forsblom
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Blusen finns även i vitt och är precis som den svarta varianten lika snygg att bära till ett par eleganta byxor som instoppad i en kjol med hög midja för en riktigt romantisk sommarlook. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

vit blus med volanger
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

De beiga byxorna som Maria Forsblom bär till blusen kommer från Five Units och har medelhög midja med hällor samt diskreta pressveck fram. De är i en något croppad modell som är lika snygg till klackar, som de svarta pumpsen Maria Forsblom bär, som till sneakers för en mer avslappnad, men fortfarande elegant, look. Just den beiga varianten finns kvar i några få storlekar hos flera webbshoppar, du kan läsa mer och se om de finns kvar i just din storlek eller bevaka den inför nästa gång de kommer in i lager hos Åhléns här (reklamlänk) och hos Wakakuu här (reklamlänk).

Annons
beige kostymbyxor Maria Forsblom
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Byxorna finns även i en klassisk svart variant som med sin smickrande passform kommer att bli ett riktigt nyckelplagg i basgarderoben. De finns i många olika storlekar, läs mer och köp dem här (reklamlänk).

svarta kostymbyxor
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Om du vill ha en byxa som passar precis lika bra under sommaren som i den mörkaste vintern så finns de även i en marinblå nyans som även de är riktigt snygga till den svarta eller vita blusen, såväl som en vanlig vit t-shirt. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Annons
mörkblå kostymbyxor
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Har du spanat in flera snygga outfits i TV4 Nyhetsmorgon den senaste tiden? De senaste dagarna har både Maria Forsblom och Jenny Strömstedt återanvänt några favoriter som de burit tidigare – du hittar Maria Forsbloms beiga linnekostym här och Jenny Strömstedts bruna klänning här.

LÄS ÄVEN:

5 poddavsnitt du inte vill missa i sommarBrand logo
5 poddavsnitt du inte vill missa i sommar
Annons