Så får du tjockare hår – 10 effektiva produkter!

Produkter för tjockare hår

Känns håret tunnare och mer slitet efter en sommar med sol och saltvattensstänk? Misströsta inte. Det finns hjälp att få! Vi tipsar om 10 produkter som gör håret tjockare och mer livfullt igen.

Är ditt hår inte vad det brukade vara? Med åren tunnas ofta håret ut och volymen som alltid varit där kan kännas som bortblåst. Speciellt efter en sommar när håret utsätts för flera påfrestningar i form av saltvatten och sol.

Till stor del beror din hårkvalitet på dina genetiska förutsättningar, men det finns en hel del yttre faktorer som påverkar håret – både till det bättre och sämre.

Få friskare och tjockare hår med rätt produkter

Genom att vårda din hårbotten lägger du grunden för ett friskt hår. Och att tillföra fukt i både skalp och strån gör under för din hårkvalitet. Använder du dessutom ett skydd mot värmeverktyg, som plattång, fön med mera kan du påverka håret mer än du kanske tror. Här kommer våra bästa tips på produkter som ger tjockare och friskare hår:

Revitalash
The ordinary hair care

1. Ett skum från Revitalash cosmetics  som ger styrka, glans och förbättrar hårets elasticitet. Det ger även bra volym till ditt hår. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction)

2. Ett koncentrerat hårserum från The ordinary som gör att håret känns tjockare, tätare och fylligare. Ska användas dagligen. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction)

Qplex

3. Aganmidas från Qplex hjälper till att bygga upp ditt hår igen och ger det styrka då det både reparerar och skyddar hårstråna. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction)

Lernberger stafsing hårvitaminer

4. Ett hår behöver bland annat zink och selen för att kunna växa sig starkt inifrån. Det här kosttilsskottet från Lernberger Stafsing innehåller en bra kombination av vitaminer och mineraler. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction)

Thicker hårkräm

5. Vision haircare har tagit fram detta vax som ger både tjockare och livfullare hår. Thicker fyller nämligen ut hårstrået samtidigt som den vårdar och ger fukt. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction)

Maria Nila hair masque

6. En underbar mask som vårdar och stimulerar din hårbotten. Maria Nilas hårmask stimulerar hårsäckarna och det i sin tur ökar hårproduktionen. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction)

Le Stafford hårolja

7. Hair growth från Lee Stafford gör jobbet åt dig. Serumet innehåller ett protein som återfuktar hårbotten och stärker håret. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction)

Kevin Murphy
Moroccan oil

8. En oljefri volym- och texturlotion från Kevin Murphy som ger dig ett fylligare och tjockare hår. Används i fuktigt hår och fönas sedan in, för bäst och direkt resultat. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction)

9. Om du har torrt hår mår det bra att masseras in i topparna av en arganolja, som den här från Morrocan oil. Det får även en friskare look. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction)

Björn Axén heat protection

10. Sist men inte minst, det är viktigt att skydda håret från värme. Fönar eller plattar du håret bör du ha ett värmeskydd först. Denna produkt från Björn Axén skyddar riktigt bra och ger härlig glans. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

LÄS MER:

Höstnyheterna från Carin Wester är här – se våra favoritplagg

Här är skönhetsprodukterna Meghan inte kan vara utan