Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mascarorna som fixar de kungliga fransarna

03 maj, 2019, 18:00 
AvJohanna Lejon
Meghan Markle och Kate Middleton
Undrar du också hur Kate och Meghan får till de kungliga ögonfransarna? Vi listar hertiginnornas bästa mascaror.
Annons

Vi har alla varit där – på jakt efter den där perfekta mascaran. Den som ger maxad volym och perfekt längd, som håller hela dagen och som inte smular. Vi vill alla hitta den där mascaran som underlättar vår sminkrutin, som gör det lätt och roligt att sminka sig. Tyvärr är det en djungel därute! En mascaradjungel.

Meghans och Kates favoritmascaror

Två personer som kan ge dig lite guidning på vägen är Meghan Markle och Kate Middleton. De brittiska hertiginnorna har testat det mesta i sminkväg – men det finns tre mascaror de har fastnat för. Vilka?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Meghan är särskilt förtjust i Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara. Meghans makeupartist Lydia Sellers avslöjar:

“Meghan actually introduced me to a drugstore mascara, Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara. I keep it stocked in my kit now at all times thanks to her!”

Mascaran har en bågformad borste som breder ut och förlänger fransarna. Formulan innehåller 3 oljor som gör fransarna mjuka: argan, nypon & solrosolja. Tack vare att borsten är flexibel och har många små piggar så separeras varje frans på ett skonsamt sätt.

Mascara

Mascara från Maybelline. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

På bröllopet då Meghan gifte sig med Harry använde hon dock en annan mascara. Valet föll på Diors Diorshow Iconic Mascara.

Annons

Mascaran beskrivs som separerande och extremt böjande effekt. Separerar fransarna som en solfjäder. Specialgjord borste i elastomer för en unik effekt vid applicering.

Dior mascara

Kate å sin sida, använder en mascara från Lancôme. Namnet? Hypnôse.

Hypnôse mascara är idealisk för att ge dina fransar massor av volym. Mascaran fördelar sig jämnt och lätt på varje frans och för att bygga upp volym kan du lägga på flera lager utan att den klumpar, klibbar eller smular sig. Den lätt böjda borsten är utvecklad med borsthår som sitter tätt och gör det enkelt att skapa ett jämnt och intensivt resultat varje gång. Den krämiga och flytande formulan gör Hypnôse mascara superenkel att jobba med.

Lancome Hypnose

Läs mer:

Foto: TT

Annons