Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Köp små örhängen – inspireras av Meghan

20 jan, 2019, 13:00 
AvJohanna Lejon
Meghan Markles örhängen
Hertiginnan Meghan visar återigen var trendskåpet ska stå. Hennes senaste smyckesval är trendigare än något annat. Kolla in hennes örhängen (och klicka hem trenden själv).
Annons

Att ha många, många hål i örat är något av det trendigaste man kan ha just nu. Kändisarna jobbar hårt för att skapa ett öra som är snyggt och coolt sammansatt – med hjälp av många olika små örhängen. Man blandar gärna ringar och andra örhängen, i olika typer av metaller, för att få fram den där alldeles rätta känslan.

Jennifer Lawrence många hål i örat
Jennifer Lawrence, skådespelerska, är en av många kändisar som hakat på trenden med många hål i örat.

Meghans snygga örhänge – därifrån kommer det

I veckan, då hertiginnan Meghan var ute på jobb, visade det sig att hon också hakat på denna smyckestrend, med många hängen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan Markle med örhäng
Meghans trendiga smycke.

Meghan valde dock att göra en egen, kanske lite kungligare, tolkning av det hela. Istället för att ta många hål i örat (frågan är om någon kunglighet har haft det – någonsin?) valde Meghan att istället sätt ett hänge i örat, ett längre, som löper längs örats kant. Meghans örhänge kommer från Kimai och går under namnet Felicity. Här kan du titta närmare på hänget, och såklart klicka hem ditt eget. 

Annons
Meghan Markle med örhänge

Varianter av små örhängen

För den som inte har nära 4 000 kronor att lägga på ett hänge, och istället tilltalas av just den ”riktiga” trenden – att ha många hål, har vi några shoppingförslag och tips. Ett tips är, som sagt, att exempelvis blanda silver (reklamlänk)och guld (reklamlänk). Vi gillar dessa örhängen (reklamlänk). De här är också supersnygga. (reklamlänk) Det kan också vara både stilfullt och snyggt att blanda upp med en och annan pärla (reklamlänk) – eller sten. Ett bra exempel är dessa hängen. (reklamlänk) Att krydda örat med symboler är också stilfullt, kolla in dessa för inspiration. (reklamlänk) Tveka inte heller att mixa ringar (reklamlänk)och studs. (reklamlänk) Nedan listar Svensk Damtidning några favoriter:

Annons
Kvinnotecknet örhängen

Örhängen med kvinnotecknet. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Örhängen från & Other Stories

Örhängen från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Örhängen med hjärtan

Söta örhängen med hjärtan. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Månörhänge

Örhängen formade som månar. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

En annan stark trend – den kamelfärgade kappan

En annan supertrend som hertiginnan Meghan lyckades pricka in är den kamelfärgade kappan. (reklamlänk) Den beigefärgade kappan är en klassiker – som gång på gång återkommer. Just nu är kamelkappan hetare än någonsin. Den här varianten är både snygg och varm. (reklamlänk) Vi är också riktigt förtjusta i den lite vårigare varianten, som denna (reklamlänk). Också denna, i ull, faller oss i smaken.  (reklamlänk)

Kamelfärgad kappa från H&M
Annons
Kappa från Weekday

Kappa från Weekday (till superpris hos Afound just nu!). Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Beige kraglös kappa från Filippa K

Beige kraglös kappa från Filippa K. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Beige kappa från COS

Beige kappa i en lite mörkare kulör, från COS. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Kappa med bälte från Arket

Kappa med bälte från Arket. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Läs mer:

Foto: TT

Annons