Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu hyllas Carina Bergfeldt för trendiga detaljen – se varför

08 feb, 2021, 11:00 
Johanna Lejon
Hellre en lägre klack än en högre. Nu hyllas Carina Bergfeldts skoval.
Annons

Carina Bergfeldts talkshow, som bär samma namn som hon själv gör, har blivit en obeskrivlig succé. Tiotusentals svenskar sitter, varje fredag, bänkade framför tv-apparaterna för att kolla in Carina Bergfeldt och hennes gäster på SVT klockan 21:00.

Prinsessan Sofias 5 bästa outfitsBrand logo
Prinsessan Sofias 5 bästa outfits

Carina har blivit känd (och prisad!) för sin journalistik, hon har en fingertoppskänsla likt få andra och hennes intervjustil är både vass, underhållande och spännande. Carina Bergfeldt får människor att prata. Att öppna upp. Det är tydligt.

Gäster i fredagens program var avgående ”Melodifestivalgeneralen” Christer Björkman, komikern Jesper Rönndahl samt Ingela Jansson, bilhandlardottern som blev storbedragerska. Dessutom träffade man artisten Miss Li, som framförde nya låten Förlåt a cappella i studion.

Carina Bergfeldt är onekligen en skicklig yrkesmänniska och en uppskattad journalist och programledare. Dessutom är hon, om vi låter oss vara ytliga en stund, oerhört stilsäker. Carin Bergfeldt stylas av skickliga Filippa Rådin, som sysslat med just styling i många många år (dessutom är hon hustru till sportstjärnan Anja Pärson).

Annons

I fredags fick Carina en hel del hyllningar för en särskild detalj i stylingen. Vilken? Skorna! Carin Bergfeldt bär ofta högklackat, men hennes klackhöjd är en smula lägre än den vi är vana att se. Hon tycks bekväm och samtidigt elegant och stilfull.

”Det hedrar dig Carina att du inte bär de skyhöga klackar på skorna som de flesta kvinnor på Tv gör men dina är så fina och bekvämare att gå i för de flesta av oss tänker jag ”, skrev en person på Instagram.

Annons

Gillar du Carinas fina outfit? Nedan finner du en liknande.

Annons

Mer mode från Svensk Damtidning:

Foto: SVT

Annons