Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prins Daniel bär vinterns smartaste skor – klicka hem dina egna

06 feb, 2019, 16:00 
AvJohanna Lejon
Prins Daniel vintern 2019
Snön är här – med råge! Och prins Daniel är, givetvis, klädd för vädret. Klicka hem hans smarta och snygga vinterskor från Tretorn.
Annons

I mitten av januari befann sig kronprinsessan Victoria i den svenska skidorten Sälen, där Folk och Försvar 2019 gick av stapeln, en rikskonferens vars syfte är att sprida aktuell information om säkerhetspolitik och försvar.

Varmaste skorna 2019

Victoria bar varma och trendiga kläder under sin vistelse, något som Svensk Damtidning skrivit om tidigare. Och när det gäller hennes skoval så bar prinsessan en modell av märketANNONS Inuikii – vinterns absolut trendigaste (och varmaste!) skor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

ANNONS Modellen heter Sneaker Classic och är tillverkad i lammskinn, samt har en gummisula som isolerar från markens kyla. ANNONS Här kan du klicka hem ett eget par!

Prins Daniels snygga vinterskor

Prins Daniels skor från Tretorn
Prins Daniel håller värmen i skor från Tretorn.

Också prins Daniel har kittat upp sig inför vintern och snön 2019. Och som bekant – det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Och dåliga kläder, det är inget som prins Daniel befattar sig med.ANNONS Hans supersnyga, varma och icke-halkiga skor kommer från Tretorn.

Annons

ANNONS Boots Arch Hybrid från Tretorn är vattentäta och varmfodrade med mjuk teddy. Ovandelen är i naturgummi och neopren med ett membran som gör bootsen helt vattentäta samtidigt som de andas. ANNONS Klicka hem Daniels snygga skor här!

Skor från Tretorn

Läs mer:

Foto: TT

Annons