Prins Daniel bär vinterns smartaste skor – klicka hem dina egna

Prins Daniel vintern 2019

Snön är här – med råge! Och prins Daniel är, givetvis, klädd för vädret. Klicka hem hans smarta och snygga vinterskor från Tretorn.

I mitten av januari befann sig kronprinsessan Victoria i den svenska skidorten Sälen, där Folk och Försvar 2019 gick av stapeln, en rikskonferens vars syfte är att sprida aktuell information om säkerhetspolitik och försvar.

Varmaste skorna 2019

Victoria bar varma och trendiga kläder under sin vistelse, något som Svensk Damtidning skrivit om tidigare. Och när det gäller hennes skoval så bar prinsessan en modell av märket Inuikii – vinterns absolut trendigaste (och varmaste!) skor. (länk till butik)

Modellen heter Sneaker Classic (länk till Ellos)och är tillverkad i lammskinn, samt har en gummisula som isolerar från markens kyla. Här kan du klicka hem ett eget par! (länk till butik)

Prins Daniels snygga vinterskor

Prins Daniels skor från Tretorn

Prins Daniel håller värmen i skor från Tretorn.

Också prins Daniel har kittat upp sig inför vintern och snön 2019. Och som bekant – det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Och dåliga kläder, det är inget som prins Daniel befattar sig med. Hans supersnyga, varma och icke-halkiga skor kommer från Tretorn. (länk till butik)

Boots Arch Hybrid från Tretorn är vattentäta och varmfodrade med mjuk teddy. (länk till butik)Ovandelen är i naturgummi och neopren med ett membran som gör bootsen helt vattentäta samtidigt som de andas. Klicka hem Daniels snygga skor här! (länk till butik)

Skor från Tretorn

Skor från Tretorn. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Läs mer:

Inspireras av kungligheterna – klicka hem vinterns härligaste jacka

Kolla in prinsessan Madeleines modefavorit – och klicka hem ditt eget ex

Snygg i sneakers – klicka hem drottningens söta gympaskor

Foto: TT