Se Victorias superstyling av omskrivna plagget

Victoria i kostym

Kronprinsessan Victoria lämnade hemmakontoret och begav sig ut på stan under gårdagen. Vi vet vad hon hade på sig!

Onsdagen den 25 mars besökte kronprinsessan och prins Daniel Regionala särskilda sjukvårdsledningen (RSSL) inom Region Stockholm.

Regional särskild sjukvårdsledning, RSSL, samordnar och leder tillsammans med Smittskydd Stockholm hela hälso- och sjukvårdssystemet i insatsen att begränsa spridningen av coronaviruset och covid-19.

Ett stort antal personer arbetar med att insatsleda samt ställa om hälso- och sjukvårdssystemet för att kunna omhänderta de drabbade av sjukdomen covid-19 samt övriga som är i behov av akutsjukvård.

Under besöket fick kronprinsessparet bland annat träffa representanter från regionens ledning, personer ur den stab som arbetar med covid-19 samt smittskyddsläkare.

Victoria 2020

Kronprinsessan Victoria i kostym från H&M x Erdem.

Men besökte också Kungliga Tekniska högskolan (KTH) i Stockholm för att få information om det forskningsarbete forskare vid högskolan bedriver för att hantera och begränsa spridningen av coronaviruset.

Under besöket träffade kronprinsessparet KTH-forskare från AlbaNova universitetscentrum och SciLifeLab, forskningsgruppens ledare Sophia Hober samt KTH:s rektor Sigbritt Karlsson.

Forskargruppen, som finansieras av ett samarbete mellan Region Stockholm och KTH, har inlett utvecklingen av en metod för att säkerställa om individer haft sjukdomen covid-19, vilket ger ett beslutsunderlag för att avgöra vilka personer som kan återgå till arbetet utan att föra smittan vidare.

Analysmetoden som kommer att användas för coronatesterna har utvecklats inom den nationella infrastrukturen “Autoimmunity profiling” på SciLifeLab och möjliggör parallell analys av hundratals prover inom loppet av några timmar.

Victorias nya corona-hälsning

Victorias nya hälsning

Såhär hälsar kronprinsessan numer!

Ser ni förresten att kronprinsessan inte tar i hand, utan hälsar med händerna mot varandra? Ja, det gäller att anpassa sig i karantärtider. Så också om man är kunglig.

Men, låt oss släppa detta viktiga ämne och vara lite ytliga för en stund. Vad hade kronprinsessan Victoria egentligen på sig under gårdagen? Jo, vi vet!

Victoria i kostym från Erdem x H&M

Victoria valde kostym från Erdem x H&M, blus från By Malene Birger, väska från Valentino och boots från af Klingberg.

Kronprinsessan Victoria har ju använt denna kostym vid ett flertal gånger förr, och stylat den olika varje gång. Här kan ni se ett annan exempel på Victorias styling.

Samarbetet mellan Erdem och H&M kom ut 2017 och var rejält omskrivet – och hajpat. Kronprinsessan Victoria har flera plagg ur kollektionen, bland annat en blus, en kjol och en klänning. Och så kostymen då, förstås!

Victorias styling av plagget är verkligen suverän: enkel och så snygg. Vad hon använder sig av för tänk? Ton i ton. Grått, på grått, på grått.

Nedan har vi plockat ut en liknande outfit!

Kavaj från Dagmar. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Byxor från Dagmar. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Blus från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT