Silvia, Madeleine och Victorias vinterstil! Allt om lyxplaggen

kronprinsessan victoria prinsessan madeleine drottning silvia

Både exklusivt och skräddarsytt! December blev en lyxig månad för de kungliga kvinnorna.

Värmande pälsar och exklusiva kappor. I decembermånad bar Silvia, Victoria och Madeleine några riktiga dyrgripar. Det kungliga året 2018 avslutades med tjusiga tillställningar som drottningens 75-årsdag och Svenska Akademiens högtidssammankomst och sådana evenemang kräver förstås sin klädsel. Madeleines Sverige-besök blev kort men intensivt och under sina två veckor på hemmaplan tillförde hon som vanligt en stor dos glamour!

Madeleine i Prada

När hela kungafamiljen samlades för att fira drottningens födelsedag på Oscarsteatern i Stockholm bar Madeleine den här kappan från Prada. Den har det där lilla extra med volanger – både upp- och nertill. Priset? Omkring 2240 svenska kronor.

prinsessan madeleine sverige

Prinsessan Madeleine var med och firade mamma Silvia på Oscarsteatern i Stockholm.

Silvia i Chanel

Ett annat anrikt modehus vars plagg fick följa med drottning Silvia på resa till Frankrike var Chanel. Den här dräkten är en riktig Silvia-favorit!

drottning silvia chanel

Drottningen i en exklusiv dräkt från Chanel.

Victoria i Filippa K

Kronprinsessan Victoria bryter, som vanligt, den internationella trenden med svensk design. På Svenska Akademiens högtidssammankomst bar hon en lyxig fuskpäls från Filippa K, till ett pris av 4499 kronor.

kronprinsessan victoria filippa k

Kronprinsessan glänste i Filippa K.

Pär Engsheden

Victoria är duktig på att lyfta fram svensk sömnadskonst och ibland bär hon även skräddarsydda plagg från landets främsta designers. För några veckor sedan fick vi till exempel se henne i den här röda blazern från Pär Engsheden.

kronprinsessan victoria pär engsheden

Den röda kavajen, specialdesignad av Pär Engsheden, sitter som en smäck!

Läs mer

Okända detaljerna i nya bilden på Estelle och Oscar

15 bästa bilderna från prins Alexanders dag

7 bästa busbilderna på Leonore

Foto: IBL, TT