Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skönhetsprodukterna kungligheterna älskar – och som är riktigt billiga

04 apr, 2021, 17:00 
AvJohanna Lejon
Meghan Markle och Kate Middleton
Det behöver inte kosta skjortan att kopiera kungligheternas smarta skönhetsknep! Vi listar kungligheternas budgetfavoriter – när det kommer till beauty!
Annons

Meghans hudkräm

Meghan

Meghan älskar att kombinera budgetprodukter med riktigt flotta lyxartiklar. För att få lite extra glow använder hon Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm (reklamlänk). Krämen kostar 69 kronor. Det är med andra ord inte särskilt dyrt att stråla som Meghan! Eucerins Aquaphor är perfekt för torr hud, den läker och reparerar utan att vara för fet. Detta på grund av sin lätta gelkonsistens.

Hudkräm

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Madeleines solkräm

Prinsessan Madeleine

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Madeleine föredrar att skydda sig mot solens strålar men en solspray från svenska ACO. Denna sågs hon med under en semester i Florida nyligen. ACO Sun Transparent Spray (reklamlänk) är en solkräm med SPF 30. Den har en lätt konsistens och sprayas på huden. Solsprayen absorberas snabbt på huden.

Solspray från ACO
Annons

Meghans lotion

Meghan Markle i rutig kappa

När hertiginnan av Sussex, i en intervju med sajten Beautybanter, skulle lista sina favoritprodukter för kropp, ansikte och hår valde hon att ta med en enkel (med effektiv) hudlotion som inte kostar mer än 60 kronor. Det bästa av allt? Den finns att köpa nästan över allt.

– Jag använder den religiöst! Det här är, på riktigt, min bästa produkt på marknaden. Den är tillgänglig och prisvärd och får min hud att både kännas och se otrolig ut. Kunde jag hitta en skulle jag köpa en hel låda av den här produkten, berättar Meghan i intervjun (som du kan ta del av här!).

Annons

Så, vad är det då för produkt? Hudkrämen, en lotion, heter Firming Body Lotion Q10 Plus och kommer från Nivea. (reklamlänk)Den ska bland annat ge fastare och slätare hud med förbättrad struktur.

Body Lotion

Body Lotion från Nivea. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Kates dagkräm

Kate i grönt

Sajten Marie Claire har avslöjat att Kates bästa dagkräm för ansiktet faktiskt kommer från Nivea. Det är Naturally Good Anti Age Day Cream (reklamlänk) (tidigare hette den Pure Natural Anti Wrinkle Day Cream). Hudkrämen återställer hudens hälsosamma lyster, fyller ut fina linjer och rynkor och ger en naturlig och hälsosam hud. Du applicerar den dagligen – efter rengöring.

Annons
naturally good från nivea

Meghans hårprodukt

Meghan Markle

För att vårda sitt naturligt lockiga hår, som därmed kan bli lite torrt, använder Meghan en glansprodukt – en riktigt billig sådan. Wella Professionals Oil Reflections (reklamlänk) är en hårolja som slätar ut och ger lyster. Den beskrivs såhär:

Annons

”Denna multisenoriska olja med macadamiaolja (reklamlänk), avokadoolja och E-vitamin, en känd antioxidant slätar ut håret för glänsande lyster och lyxig, lätt smidighet. Med en förtrollande sensuell doft.”

Hårolja från Wella
Annons