Skönhetsprodukterna kungligheterna älskar – och som är riktigt billiga

Meghan Markle och Kate Middleton

Det behöver inte kosta skjortan att kopiera kungligheternas smarta skönhetsknep! Vi listar kungligheternas budgetfavoriter – när det kommer till beauty!

Meghans hudkräm

Meghan

Meghan älskar att kombinera budgetprodukter med riktigt flotta lyxartiklar. För att få lite extra glow använder hon Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm (länk till Meds). Krämen kostar 69 kronor. Det är med andra ord inte särskilt dyrt att stråla som Meghan! Eucerins Aquaphor är perfekt för torr hud, den läker och reparerar utan att vara för fet. Detta på grund av sin lätta gelkonsistens.

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm. Läs mer och köp här. (länk till Meds)

Madeleines solkräm

Prinsessan Madeleine
Foto: TT

Prinsessan Madeleine föredrar att skydda sig mot solens strålar men en solspray från svenska ACO. Denna sågs hon med under en semester i Florida nyligen. ACO Sun Transparent Spray (länk till Meds) är en solkräm med SPF 30. Den har en lätt konsistens och sprayas på huden. Solsprayen absorberas snabbt på huden.

Solspray från ACO. Läs mer och köp här. (länk till Meds)

Meghans lotion

Meghan Markle i rutig kappa
Foto: TT

När hertiginnan av Sussex, i en intervju med sajten Beautybanter, skulle lista sina favoritprodukter för kropp, ansikte och hår valde hon att ta med en enkel (med effektiv) hudlotion som inte kostar mer än 60 kronor. Det bästa av allt? Den finns att köpa nästan över allt.

– Jag använder den religiöst! Det här är, på riktigt, min bästa produkt på marknaden. Den är tillgänglig och prisvärd och får min hud att både kännas och se otrolig ut. Kunde jag hitta en skulle jag köpa en hel låda av den här produkten, berättar Meghan i intervjun (som du kan ta del av här!).

Så, vad är det då för produkt? Hudkrämen, en lotion, heter Firming Body Lotion Q10 Plus och kommer från Nivea. (länk till Åhléns)Den ska bland annat ge fastare och slätare hud med förbättrad struktur.

Body Lotion från Nivea. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Kates dagkräm

Kate i grönt
Foto: TT

Sajten Marie Claire har avslöjat att Kates bästa dagkräm för ansiktet faktiskt kommer från Nivea. Det är Naturally Good Anti Age Day Cream (länk till Åhléns) (tidigare hette den Pure Natural Anti Wrinkle Day Cream). Hudkrämen återställer hudens hälsosamma lyster, fyller ut fina linjer och rynkor och ger en naturlig och hälsosam hud. Du applicerar den dagligen – efter rengöring.

Dagkräm från Nivea. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Meghans hårprodukt

Meghan Markle
Foto: TT

För att vårda sitt naturligt lockiga hår, som därmed kan bli lite torrt, använder Meghan en glansprodukt – en riktigt billig sådan. Wella Professionals Oil Reflections (länk till Lyko) är en hårolja som slätar ut och ger lyster. Den beskrivs såhär:

”Denna multisenoriska olja med macadamiaolja (länk till Lyko), avokadoolja och E-vitamin, en känd antioxidant slätar ut håret för glänsande lyster och lyxig, lätt smidighet. Med en förtrollande sensuell doft.”

Hårolja från Wella. Läs mer och köp här. (länk till Lyko)

Så får du till den lyxiga stilen – 13 tidlösa köp till budgetpris

Här är Victorias smarta stylingknep – och så snor du stilen själv

Här hittar du prinsessan Sofias snygga favoritväska – till budgetpris