Artikeln innehåller reklamlänkar

Stephanie Bergström: ”Så stylar jag mina kashmirplagg i vinter”

26 nov, 2020, 07:00 
https://image.svenskdam.se/johanna-lejon-byline.jpg.jpg?imageId=3755861&x=0&y=0&cropw=100&croph=75.268817204301&width=1318&height=1318
Johanna Lejon
I höst har Soft Goat släppt inte mindre än tre kollektioner. Vilken av dem gillar Stephanie Bergström bäst, och hur stylar hon helst sina kashmirplagg i vinter? Vi fick en pratstund med Soft Goats stilfulla grundare.
Annons

Soft Goat har släppt tre kollektioner i höst, är det någon av dem som ligger dig extra varmt om hjärtat?

– Ja men faktiskt! Skidkollektionen (länk till butik) ligger mig extra varmt om hjärtat, dels för att den har legat i bakhuvudet och grott så länge men också för att jag tycker den blev så otroligt fin. Den är lite ”otypisk” Soft Goat och togs emot väldigt väl, så det är jag extra glad för.

6 gånger Victoria burit Silvias kläder!
6 gånger Victoria burit Silvias kläder!

Vilka plagg, från de olika kollektionerna, är dina favoriter?

– Favoriten från hela höstkollektion är vår Boyfriend o-neck i Natural Sand (länk till butik). Natural Sand är en ofärgad nyans av cashmere vilket känns extra lyxigt – och mjukt för den delen. Från skidkollektionen är det tröjan som det står Alpine på i navy (länk till butik), jag hoppas verkligen att jag får tillfälle att bära den i skidbacken om inte allt för länge. Sist men inte minst så älskar jag vår nya kollektion för barn som går under Little Goat (länk till butik), där är det så svårt att välja en favorit för att allt är bara så himla gulligt.

Annons

Boyfriend o-neck från Soft Goat. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Stephanie Bergström, vd och grundare för Soft Goat.

Hur stylar du helst dina kashmirplagg vintern 2020/2021?

Annons

– Den här vintern har ju handlat mycket om att sitta hemma, vare sig det är med jobb, familj eller nära vänner. Märkbart är att trenden med hela set i cashmere har blivit otroligt stor under den här pandemin och jag måste säga att det är ngt väldigt härligt med cashmere från topp till tå. Så mitt svar är att jag helst av allt stylar olika delar med varandra, men gärna allt i cashmere.

Det är många som jobbar hemma just nu, i och med pandemin. Hur klär du dig hemma?

– Haha, ja men det var ju precis det här jag var inne på här ovan. Och just så klär jag mig nog, cashmere från top till tå och gärna addera ett par cashmere slippers på det!

Annons
Soft Goats Stephanie Bergström.

På fredag är det Black Friday, vilka fem ”fynd” ska man passa på att göra hos Soft Goat då?

– Vi tog beslutet att ha ett Black Friday-erbjudande just för att göra det enklare för våra kunder att göra hållbara investeringar, som kommer bli favoriter under en lång tid. Mina bästa tips är således att satsa på säkra kort. Här kommer mina top 5!

1. Boyfriend O-neck Natural Sand. (länk till butik)Eftersom jag nämnde denna som min absoluta favorit måste den ligga med höst upp på listan här.

2. Short Sleeve Turtleneck Black. (länk till butik)Så snygg kortärmad polotröja så funkar till vardags och fest. Till ett par jeans och boots eller varför inte till en sidenkjol?

Annons

Kortärmad polotröja från Soft Goat. Läs mer och köp här. (länk till butik)

3. Boyfriend Turtleneck Taupe. (länk till butik)En klassiskt oversized polotröja. Jag lever i just denna hemma.

4. Split Pants Natural Sand (länk till butik), mitt självklara val för hemmamys. Jag blir ganska varm av mig så älskar öppningen i sidan av byxan som gör den mer luftig.

Mjuka byxor från Soft Goat. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Annons

5. Ribbed Beanie Hot Pink. (länk till butik)Vill man satsa på något färgglatt så skulle jag satsa på en mössa i Hot Pink. Det kan pigga upp vilken outfit som helst. Och är du inte van vid mycket färg så är en mössa alldeles lagom att börja med.

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Foto: Soft Goat

Annons