Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stora snackisen efter nya bilden på Victoria – lyxköpet värt 24 500 kronor

08 okt, 2021, 12:00 
Ellen Myrgård Lindén
Kronprinsessan Victoria med ny Yves Saint Laurent väska

Victoria och Daniel besökte Örebro – och Victoria uppmärksammas nu för sin nya väska, värd 24 500 kronor.

Annons

Kronprinsessparet har en spännande höst framför sig. De har rivstartat den kungliga jobbterminen med olika länsbesök, för att undersöka hur olika delar av landet har påverkats av coronapandemin. I veckan var det dags för Örebro att få finbesök och Victoria och Daniel välkomnades av landshövding Maria Larsson utanför Örebro slott.

Kronprinsessan Victorias lyxväska – resan stora snackis!

Därefter fick paret en rundtur på slottet, en vaccinationscentral, Behrn Arena, Stadsmissionen och Tullängsgymnasiet. Dessutom bar kronprinsessan en ny väska som uppmärksammades under dagen. Handväskan verkar vara ett nytt tillskott i garderoben och kostar närmare 24 500 kronor. Den himmelsblå kostymen kommer från Andiata. En snygg höstlook, helt klart!

Kronprinsessan Victoria i Örebro 2021

Victoria och Daniel följer i pandemins spår och detta var höstens tredje besök på samma tema. Den här gången var det alltså örebroarna som stod i centrum och Victoria och Daniel fick höra hur de har kämpat sig igenom pandemin och vilka spår den har satt i deras län.

Kronprinsessparet var dessutom på ett strålande humör under dagen och bjöd dessutom örebroarna på ett kungligt kärleksgnabb. Se det gulliga ögonblicket i filmklippet nedan!

Hör Daniels kärleksfulla gliring till Victoria – efter upptäckten!Brand logo
Hör Daniels kärleksfulla gliring till Victoria – efter upptäckten!

Foto: TT

Annons