Varianten av Victorias succéplagg – nu på rea

Victoria i Dagmar

Victoria satsar på mönster från svenska House of Dagmar. Och det bästa av allt? Nu är det på rea!

Sommaren är här! Värmen likaså. Men vad ska man ha på sig – egentligen? Låt kronprinsessan Victoria guida dig.

Förra våren, våren 2019, reste kronprinsessan Victoria till Vietnam för ett en vecka långt besök. I den kungliga packningen fanns mängder av nya härliga plagg, nästan uteslutande av svensk design.

Ett av alla dessa plagg var en underbart mönstrad klänning signerad House of Dagmar. Victoria bar klänningen under en av resans dagar och matchade den med ett par snygga klackar i mocka från Rizzo. Sugen på skorna? Just nu är de faktiskt på rea!

Victoria

Victoria i klänning från Dagmar.

Gillar du mönstret på kronprinsessans snygga klänning. Det finns även i en blus från Dagmar, och den är just nu nedsatt. Här finner du den.  (reklamlänk från Apprl)

Du hittar den även via länken nedan.

Dagmar

Blus från House of Dagmar. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Awin.com)

Pumps från Rizzo

Pumps från Rizzo. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

House of Dagmar är, som sagt, ett svenskt modehus. Det är grundat av en trio – systrarna Karin Söderlind, Kristina Tjäder och Sofia Wallenstam. Varumärket är döpt efter systrarnas farmor, Dagmar, som själv var skräddare och en stor förebild för systrarna då det gäller självförtroende, expertis och stil. Det var farmor Dagmars egenskaper som i mångt och mycket satte grunden för märkets känsla och dess design.

House of Dagmar specialitet är stickade kläder och man strävar hela tiden efter att skapa hållbara kollektioner – både då det gäller produktion, kvalitet och känsla. Dagmar plagg och accessoarer är stilfulla och feminina. Klassiska med en twist.

Inspirationen kommer inte sällan från arkitektur, modern konst och andra typer av kultur.

– Dagmarkvinnan är sensuell, sofistikerad och progressiv. Hon är någon som kan balansera sitt privatliv och sina intressen med en framgångsrik karriär, har Kristina Tjäder slagit fast i en intervju.

Foto: TT