Vårigt barnmode! Allt om de kungliga småttingarnas nya kläder

Estelle Leonore och Alexander

De senaste dagarna har vi fått se många nya fina bilder på Europas kungliga småttingar! Vi har tagit reda på vad de har på sig på fotona.

1. Prins Alexanders tröja

Prins Alexander

På prinsens födelsedag (ja, han fyller redan 3 år!) delade prinsparet med sig av denna underbara bild, på en glad Alexander. Hans fina tröja med en uggla kommer från det franska märket Jacadi.

2. Prinsessan Adriennes klänning

Som en påskhälsning skickade prinsessan Madeleine ut denna söta bild på sina tre småttingar, Leonore, Nicolas och Adrienne. Prinsessan Adriennes blommiga, klockade, lilla klänning kommer från det kungliga favoritmärket Bonpoint.  (länk till butik)

3. Prinsessan Estelles stickade kofta

Kronprinsessparet och familjen, Estelle och Oscar, har firat på sin påsk på Öland. Under helgen valde man att publicera en bildserie på kungahusets Instagramkonto. På en av bilderna bär prinsessan Estelle, 7 år, en bedårande kofta. Den kommer, precis som Adriennes klänning, från Bonpoint.  (länk till butik)

4. Leonores och Adriennes badkläder

Prinsessan Madeleine var generös med bilder under påsken och delade även denna söta bild på Insta. Den visar Leonore och Adrienne på stranden. Leonores baddräkt kommer från märket Janie and Jack. Prinsessan Adriennes badtröja och trosa kommer från Sunuva. (länk till butik)

5. Prins Louis kläder

Prins Louis

Lilla brittiska prins Louis fyller 1 år – och hertiginnan Catherine har tagit en rad nya bilder på sin lille son. På det enda fotot bär han en blå tröja från Trotters, under den en skjorta från Amaia Kids.

Läs mer:

Prinsessan Madeleines hållbara val – för barnens skull

Allt om Victorias och Estelles weekendoutfits

Så får du prinsessan Madeleines snygga semesterstil

Foto: TT, Kungliga Hovstaterna, Instagram