Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vårigt barnmode! Allt om de kungliga småttingarnas nya kläder

24 apr, 2019, 17:00 
AvJohanna Lejon
Estelle Leonore och Alexander
De senaste dagarna har vi fått se många nya fina bilder på Europas kungliga småttingar! Vi har tagit reda på vad de har på sig på fotona.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

1. Prins Alexanders tröja

Prins Alexander

På prinsens födelsedag (ja, han fyller redan 3 år!) delade prinsparet med sig av denna underbara bild, på en glad Alexander. Hans fina tröja med en uggla kommer från det franska märket Jacadi.

2. Prinsessan Adriennes klänning

Som en påskhälsning skickade prinsessan Madeleine ut denna söta bild på sina tre småttingar, Leonore, Nicolas och Adrienne. Prinsessan Adriennes blommiga, klockade, lilla klänning kommer från det kungliga favoritmärket Bonpoint.  (reklamlänk)

3. Prinsessan Estelles stickade kofta

Kronprinsessparet och familjen, Estelle och Oscar, har firat på sin påsk på Öland. Under helgen valde man att publicera en bildserie på kungahusets Instagramkonto. På en av bilderna bär prinsessan Estelle, 7 år, en bedårande kofta. Den kommer, precis som Adriennes klänning, från Bonpoint.  (reklamlänk)

Annons

4. Leonores och Adriennes badkläder

Prinsessan Madeleine var generös med bilder under påsken och delade även denna söta bild på Insta. Den visar Leonore och Adrienne på stranden. Leonores baddräkt kommer från märket Janie and Jack. Prinsessan Adriennes badtröja och trosa kommer från Sunuva. (reklamlänk)

5. Prins Louis kläder

Prins Louis

Lilla brittiska prins Louis fyller 1 år – och hertiginnan Catherine har tagit en rad nya bilder på sin lille son. På det enda fotot bär han en blå tröja från Trotters, under den en skjorta från Amaia Kids.

Läs mer:

Foto: TT, Kungliga Hovstaterna, Instagram

Annons