Victoria bär höstens snyggaste väska – kolla in vilken

Victoria bär höstens snyggaste väska – kolla in vilken

Höstens snyggaste väska är både elegant och rymlig. Kronprinsessan Victoria har en i sin väskgarderob – och hon använder den flitigt!

Under söndagen den 12 januari i år närvarade den kungliga duon pappa och dotter, kungen och kronprinsessan, vid Folk och försvars rikskonferens i Sälen.

Rikskonferensen är årligt återkommande och är ett forum för diskussioner om världens säkerhet, Sveriges försvar, människors trygghet och samhällets krisberedskap. Under konferensen samlas cirka 350 deltagare från politiken, myndigheter, civilsamhällesorganisationer och representanter för fackliga organisationer och näringsliv.

Victoria

Kronprinsessan med väska från Lexington.

Under konferensen luftade kronprinsessan Victoria två av sina snyggaste väskor. Väskor som lades till i hennes väskgarderob i höstas. Den ena, den lite större varianten, kommer från svenska märket Lexington – se väskan och kolla in prislappen här! (länk till butik)

Den andra, den lite mindre i axelremsvariant, kommer från svenska Little Liffner (länk till butik). Väskorna är i samma kulör, en ljus cognacsfärg. Just denna väska är tyvärr slutsåld, men här, hos Arket, finns en som är SÅ lik! (länk till Arket)

Kronprinsessan

Victoria med väska från Little Liffner.

Nedan hittar du Victorias snygga tote bag i ett antal utföranden. Höstens snyggaste – och mest användbara – väska, utan konkurrens.

Väska från Lexington

Väska från Lexington i brunt. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Väska från Lexington

Svart väska från Lexington. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Väska från Lexington i en djup burgundykulör. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Mer kungligt mode från Svensk Damtidning:

Sofias snygga jacka finns åter i butik – därifrån kommer den

Kolla in Madeleines nya avslappnade klädstil

6 kungliga plagg och accessoarer som finns i butik just nu

Foto: TT