Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria bär vårens finaste blus – nu är den tillbaka i butik

25 dec, 2020, 23:00 
https://image.svenskdam.se/image-3755861?imageId=3755861&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=75.27&x=0&y=0
Johanna Lejon
Kronprinsessan Victorias favoritblus från Rodebjer är tillbaka i butik. Här hittar du den!
Annons

Onsdagen den 6 september 2017 deltog kungen och kronprinsessan i Royal Colloquiums 25-årsjubileum, som hölls på Confidencen, Ulriksdal. Sedan 1992 har kungen bjudit in forskare och beslutsfattare från olika delar av världen till möten för att diskutera angelägna miljöfrågor.

Har du koll på tronföljden?Brand logo
Har du koll på tronföljden?

Firandet av Royal Colloquiums 25-årsjubileum 2017 hölls på Confidencen, Ulriksdal slottsteater. Kungen hälsade välkommen och sa:

”Väldigt mycket har hänt i samhället på 25 år – och det har även i hög grad påverkat vår syn på miljön. Den geopolitiska kartan har ritats om. Den europeiska unionen har tillkommit som en viktig faktor. Teknikutvecklingen har varit dramatisk. Och, inte att förglömma: vi har faktiskt blivit två miljarder fler på vår jord. Vissa problem som diskuterades för ett par decennier sedan är inte längre aktuella på samma sätt. Jag kan påminna om försurning av våra sjöar, förtunningen av ozonskiktet eller hotet från miljögifter som DDT. Samtidigt har andra utmaningar blivit allt mer påtagliga. Det viktigaste exemplet är utan tvekan klimatförändringarna. Här har forskning och beslutsfattande en uppgift som kräver kunskap och samarbete. Inte minst på det internationella planet”, skriver kungahuset.se.

Under firandet bar kronprinsessan en grå kostym och en vacker blus från Rodebjer. Blusen går under namnet Xilla och Victoria har den i ett flertal färger: vitt, ljusrosa och mörkrosa. Blusen passar både till vardag och fest och är, utan tvekan, vårens finaste.

Victoria bar också blusen inför sin 40-årsdag , då hon intervjuades för en TV4-special av Ebba Kleberg von Sydow.

Blusen hittar du nedan.

Blus i vitt från Rodebjer. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Blus i svart från Rodebjer. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Foto: TT, TV4

Annons