Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria i nytt H&M-plagg – kolla in prislappen

21 jan, 2021, 16:00 
https://image.svenskdam.se/image-3755861?imageId=3755861&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=75.27&x=0&y=0
Johanna Lejon
Kronprinsessan Victoria väljer H&M igen. Vi har koll på hennes senaste plagg.
Annons

Under onsdagen deltog kronprinsessan Victoria och prins Daniel i ett videosamtal med Habo kommun och kommunstyrelsens ordförande Susanne Wahlström.

Styla håret kungligt med Björn AxénBrand logo
Styla håret kungligt med Björn Axén

”Kronprinsessparet ville diskutera och höra sig för om utmaningar i samtiden och i spåren av pandemin samt hur kommunen ser på framtiden”, skriver man på Habo Kommuns sajt.

– Vi pratade bland annat om hur kommunen mår, hur vi har hanterat pandemin, om bostadsförsörjning och vikten av fysisk och psykisk hälsa, säger Susanne Wahlström i ett pressmeddelande.

– Det var ett mycket trevligt och givande samtal och kronprinsessparet var pålästa om vår kommun och hade många intressanta frågor.

Kronprinsessparet gör just nu nedslag i några av Sveriges kommuner för att få en bild av hur pandemin har hanterats samt samtida och framtida utmaningar.

Annons

Under mötet bar kronprinsessan en ny kavaj – från H&M. Här kan du klicka hem den, och kolla in dess prislapp (den är på rea!). (reklamlänk)

Kavajen är hämtad från H&M Studios höstkollektion 2020 (reklamlänk), en kollektion inspirerad av 1800-talets författare Violet Page och hennes vistelse i Florens. Den speglar hennes stil med skräddade snitt, långa siluetter och feminina blusar blandat med 70-talets rock, disco och punk. Kollektionen är dessutom inspirerad av ikonen David Bowies pompösa discostil med en dag-till-natt anda. Med palazzo-print och plisserade plagg, skjortor med frill, skräddade jeans och paljetter.

– Vi ville skapa kontrast från Pagets à la garçonne-stil med italiensk glamour, där detaljer och skräddade snitt var nyckeln. Den blå ullkavajen markerar midjan, medan den gröna jacquard-blazern är ett avslappnat men ändå överdådigt alternativ. Var och en utmanar bäraren att fira det manliga och feminina i sig själva. Vi fångade välståndet i Florens med fokus på djupa, inbjudande färger som smaragdgrönt som lyser på vår plisséklänning, säger Linda Wikell, H&M Studios konceptdesigner.

Kronprinsessan matchade kavajen med en tröja från Baum und Pferdgarten. (reklamlänk)

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Foto: Habo Kommun, TT

Annons