Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Victoria i nytt H&M-plagg – kolla in prislappen

Victoria i nytt H&M-plagg – kolla in prislappen

Kronprinsessan Victoria väljer H&M igen. Vi har koll på hennes senaste plagg.

Under onsdagen deltog kronprinsessan Victoria och prins Daniel i ett videosamtal med Habo kommun och kommunstyrelsens ordförande Susanne Wahlström.

Styla håret kungligt med Björn Axén
Slå på ljud

”Kronprinsessparet ville diskutera och höra sig för om utmaningar i samtiden och i spåren av pandemin samt hur kommunen ser på framtiden”, skriver man på Habo Kommuns sajt.

– Vi pratade bland annat om hur kommunen mår, hur vi har hanterat pandemin, om bostadsförsörjning och vikten av fysisk och psykisk hälsa, säger Susanne Wahlström i ett pressmeddelande.

– Det var ett mycket trevligt och givande samtal och kronprinsessparet var pålästa om vår kommun och hade många intressanta frågor.

Kronprinsessparet gör just nu nedslag i några av Sveriges kommuner för att få en bild av hur pandemin har hanterats samt samtida och framtida utmaningar.

Under mötet bar kronprinsessan en ny kavaj – från H&M. Här kan du klicka hem den, och kolla in dess prislapp (den är på rea!). (länk till butik)

Kavaj från H&M. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Kavajen är hämtad från H&M Studios höstkollektion 2020 (länk till butik), en kollektion inspirerad av 1800-talets författare Violet Page och hennes vistelse i Florens. Den speglar hennes stil med skräddade snitt, långa siluetter och feminina blusar blandat med 70-talets rock, disco och punk. Kollektionen är dessutom inspirerad av ikonen David Bowies pompösa discostil med en dag-till-natt anda. Med palazzo-print och plisserade plagg, skjortor med frill, skräddade jeans och paljetter.

– Vi ville skapa kontrast från Pagets à la garçonne-stil med italiensk glamour, där detaljer och skräddade snitt var nyckeln. Den blå ullkavajen markerar midjan, medan den gröna jacquard-blazern är ett avslappnat men ändå överdådigt alternativ. Var och en utmanar bäraren att fira det manliga och feminina i sig själva. Vi fångade välståndet i Florens med fokus på djupa, inbjudande färger som smaragdgrönt som lyser på vår plisséklänning, säger Linda Wikell, H&M Studios konceptdesigner.

Här hittar du hela kollektionen. (länk till butik)

Kronprinsessan matchade kavajen med en tröja från Baum und Pferdgarten. (länk till Åhléns)

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Så får du Ulla Löfvens fina stil – plaggen att satsa på

Klassiska och snygga vårjackor – från lyx till budget

Så får du Carina Bergfeldts snygga stil

9 tidlösa och klassiska skomodeller för alla tillfällen – 23 shoppingtips

Foto: Habo Kommun, TT