Victorias fina hyllning till mamma Silvia

Victoria har funnit ett alldeles speciellt sätt att hylla mamma Silvia. Och hon gör det SÅ fint.

Torsdagen den 18 maj för tre år sedan, 2017, deltog kronprinsessan vid Swedish Leadership for Sustainable Developments årsmöte.

Swedish Leadership for Sustainable Development är ett nätverk som består av ett tjugotal ledande företag och tre expertorganisationer med svensk koppling.

Nätverket, som samordnas av Sida, har blivit ett forum för värdefullt lärande och en plattform för nya partnerskap, konkreta projekt och samverkansmodeller för minskad fattigdom och hållbar utveckling.

Kronprinsessan Victoria i örhängen från Sophie by Sophie.

Under mötet var kronprinsessans enkelt klädd, i vit topp, enkla blå byxor och en marinblå kavaj (reklamlänk från Apprl). I öronen dinglade ett par färgglada örhängen. De kommer från Sophie by Sophie (reklamlänk från Apprl) och har en speciell betydelse. Vilken? De är skapade i samarbete med Childhood. Vilken fin hyllning av Victoria till mamma drottningen, inte sant?

Öhängena kostar 1 500 kronor och vid varje försäljning går 10 procent till Madeleines och Silvias hjärteorganisation, Childhood Foundation. Sophie Gyllenhammar Mattsson, Sophie by Sophies grundare, säger såhär om samarbetet med välgörenhetsorganisationen:

– Childhood gör ett fantastiskt arbete för att hjälpa utsatta barn och jag är glad och stolt över att bidra till deras viktiga arbete. Det ger en extra dimension till de smycken jag designat till förmån av Childhood, du köper något fint och samtidigt ger du till Childhood.

Örhängen från Sophie by Sophie x Childhood. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Örhängen från Sophie by Sophie x Childhood. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Örhängena kompletterar det klassiska Childhoodarmbandet (reklamlänk från Adtraction)perfekt.

Mer Victoria hos Svensk Damtidning:

Sanningen bakom kronprinsessans kärlekssmycke

Rörande detaljen i Victorias nya outfit

Kronprinsessans vändning – se nya bilden!

Foto: TT