Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias historiska klänning – nu på rea!

04 apr, 2019, 08:00 
AvJohanna Lejon
Victoria i vit klänning från By Malina
Kronprinsessan Victorias supersnygga klänning i vitt från svenska By Malina är nu på rea. Extra roligt är förstås att den också blivit en riktig kändisfavorit!
Annons

Vad har kronprinsessan, Sanna Nielsen, Carina Berg och Bianca Wahlgren gemensamt? Jo, det kan vi tala om! De äger alla ett ex av By Malina superfina klänning i modellen Emily.  (reklamlänk)

Kronprinsessan Victoria var dock den som satte trenden! På sonen prins Oscars dop våren 2016 gjorde hon entré i den vackra vita blåsan. Många spekulerade kring om kronprinsessan valt internationell design, som 2012 då Estelle döptes och hon bar Elie Saab. Men nej, så var inte fallet. Kronprinsessan Victoria hade valt en svensk designer denna gång! Valet föll på Malin Andrén, som ligger bakom den svenska märket By Malina!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Victoria har burit klänningen ett flertal gånger. Både på dopet – då den blev historisk, men också på Nationaldagen 2018.

Victoria på nationaldagen
Kronprinsessan Victoria på nationaldagen 2018.

Har burits av Carina Berg och Bianca Wahlgren

En tid senare bar också Sanna Nielsen en likadan klänning, under ett av Allsång på Skansen-avsnitten. Därefter har också Carina Berg samt Bianca Wahlgren burit klänningen – men då i andra kulörer.

Annons
Kronprinsessan Victoria på prins Oscars dop
Kronprinsessan Victoria på prins Oscars dop 2016.

Emily (reklamlänk)från By Malina är sydd i vävd, genombruten, kvalitet och har ett vävt foder i kjolen och runt bröstet. Modellen är figurformad och kjolen vid. Klänningen har kort ärm och rund hals med spetskant samt en lång, synlig, dragkedja i ryggen.

Det bästa av allt? Just nu kan du klicka hem klänningen på rea!

Klänning från By Malina

Klänning från By Malina. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Sugen på andra reaplagg som Victoria burit? Kolla in denna blus! (reklamlänk)

Läs mer:

Foto: TT

Annons